3 Sud Est & Andra – Jumatatea Mea Mai Buna (single nou si videoclip)

3 Sud Est si Andra, doua dintre cele mai mari icon-uri ai scenei muzicale romanesti se unesc pentru prima oara pentru un HIT de proportii! Trupa fenomen impreuna cu artista care a cucerit publicul cu piesele sale si timbrul inconfundabil colaboreaza pentru prima data si lanseaza „Jumatatea mea mai buna”, o piesa sensibila despre iubire si felul in care ne transforma acest sentiment atunci cand il lasam sa patrunda in viata noastra.

„Cand nori pe cerul vietii se aduna, ma las in grija ta, jumatatea mea mai buna” sunt versurile pe care 3 Sud Est si Andra le canta despre iubirea ce le-a adus caldura in inimi si ii tine puternici chiar si atunci cand viata are cateva provocari pregatite. Compusa si produsa de catre Laurentiu Duta, piesa „Jumatatea mea mai buna” este un omagiu pus pe note muzicale adus iubirii, insotit de o poveste cinematografica regizata de NGM Creative, desprinsa parca din marile musical-uri de pe Broadway.

„Colaborarea cu Andra ne onoreaza si credem ca aceasta piesa a fost predestinata acestei colaborari. De-a lungul carierei noastre am avut foarte putine colaborari cu alte voci, ultima fiind in anul 2015 alaturi de INNA pentru «Mai stai». O voce puternica si totodata sensibila cum este vocea Andrei aduce un plus de emotie acestui cantec. Speram sa va regasiti in povestea noastra sau sa aspirati catre o dragoste unde cele doua jumatati se completeaza atat de bine. Cu bucurie va aducem un nou cantec si abia asteptam sa va revedem la concertele noastre”, povestesc membrii 3 Sud Est.

„Sunt bucuroasa sa colaborez cu 3 Sud Est, unul din reperele muzicii romanesti, o trupa pe care am apreciat-o inca de la lansare si pe care o ascult si acum. Era doar o problema de timp pana ajungeam sa cantam impreuna: suntem prieteni si ne respectam reciproc. Piesa «Jumatatea mea mai buna» a fost oportunitatea care s-a ivit si nu o puteam rata: Laurentiu, Mihai si Viorel mi-au propus sa inregistrez, fiind convinsi ca sunt potrivita pentru linia melodica si mesajul piesei. Am raspuns cu entuziasm, sper ca si publicul sa primeasca piesa cu la fel de multa bucurie. Si sper, de asemenea, sa fie doar inceputul colaborarii noastre, iar pe viitor sa mai gasim ocazii de a mai face echipa cu 3 Sud-Est!”, adauga Andra.

loading...
De-a lungul timpului, piesele trupei 3 Sud Est au avut un rol important in evolutia muzicii romanesti. A urmat o lunga istorie muzicala, cu peste 10 albume si zeci de hituri absolute care au stat in fruntea topurilor muzicale si playlist-urilor. Pana in prezent, trupa a sustinut numeroase turnee atat in tara, cat si in Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto, New York, Detroit, Chicago si Atlanta, unde au reusit sa impartaseasca emotia fiecarui single lansat.

Cu o cariera de 20 ani si 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artisti romani. Toate spectacolele ei la Sala Palatului, 9 pana acum, s-au tinut cu casa inchisa, iar turneele ei aduna zeci de mii de persoane, atat pe scenele din Romania, cat si la Londra, Madrid sau Bruxelles. Este unul dintre cei mai iubiti artisti, cu o comunitate care insumeaza peste 8 milioane fani pe canalele ei de social media.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro