Iuliana Beregoi – Ne iubim (single nou si videoclip)

Iuliana Beregoi lanseaza Ne iubim, o piesa pop, de dragoste, care patrunde in suflet si aduce aminte de adolescenta.

Piesa a fost compusa de Irina Rimes, Alex Cotoi si Adelina Stinga (Iraida), scrisa de Irina Rimes si Adelina Stinga (Iraida), produsa de Alex Cotoi.

„M-am indragostit de piesa asta inca de la primele acorduri pe care le-am auzit in studio. E o piesa care iti intra in suflet si iti aduce zambetul. E imnul iubirii”, a spus Iuliana Beregoi.

Clipul, produs de Spoiala Brothers (regizor – Arcadie Spoiala si DOP – Dima Spoiala), are o tematica oldschool si dezvaluie o poveste de dragoste adolescentina. Actiunea este redata prin cadre pline de mister, ce au la baza scrisori de iubire si semnele pe care le lasa in sufletele indragostitilor.

loading...
Iuliana Beregoi este cea mai iubita artista si vlogger de catre copiii din Romania si Republica Moldova, vocea Generatiei Z, prima si singura artista adolescenta care a umplut Sala Palatului din Bucuresti, avand doua concerte sold-out in acelasi an.

Primul sau single, Cum suna linistea (https://bit.ly/3mieH1b), are aproape 15 milioane de vizualizari pe YouTube, a fost timp de 19 saptamani in top 10 radio, 3 saptamani in top 3, insa a ocupat si primul loc pentru o saptamana, fiind una dintre piesele foarte apreciate de public. In anul 2020, Cum suna linistea a ocupat locul 38 in top 100 Media Forest.

Totodata, serialul LARA si filmul LARA – Aribelle si mana destinului, a caror protagonista este Iuliana, pot fi urmarite pe Netflix. LARA este primul serial romanesc disponibil pe platforma de streaming video.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro