Loredana – Emotiile (single nou si videoclip)

Loredana Groza a revenit cu single-ul „Emotiile”, o melodie care vorbeste despre cele mai intense emotii, de la fiorii iubirii si fluturii din stomac la sentimentul de marea iubire si pasiunea iminenta.

Single-ul „Emotiile” este lansat la un an distanta de melodia „Sex pe canapea” si a fost compus de catre Loredana, impreuna cu Theea Miculescu, Mihai Octavian Constantin si Madalin Rosioru. Versurile evidentiaza o serie de emotii intense pe care le simtim in dragoste si in lipsa ei.

Filmat pe o insula exotica, videoclipul este regizat de catre Loredana, iar echipa este completata de persoane originare din Maldive. In stilul caracteristic, Loredana apare intr-o noua postura neconventionala, extravaganta si foarte asumata.
loading...
O artista cu o cariera remarcabila, LOREDANA se reinventeaza in fiecare an si pentru fiecare generatie. Timp de peste trei decenii, Loredana a cantat despre iubire in nenumarate genuri si stiluri, fie ca a interpretat muzica pop, rock, populara, jazz, jamparale, blues sau musical. A cautat in muzica sa toate definitiile, nuantele si semnificatiile cuvintelor care exprima cele mai misterioase si puternice stari sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro