Alexandra Stan de la Survivor s-a despartit de Tristan Tate!

Tristan Tate a recunoscut ca a avut o relatie cu Alexandra Stan. Faimoasa i-ar fi oferit cele mai frumoase saptamani fostului iubit al Biancai Dragusanu.

Luna aprilie a aruncat showbiz-ul romanesc in aer, dat fiind faptul ca au aparut poze intime cu Alexandra Stan si Tristan Tate, insa niciunul nu a vorbit despre o presupusa relatie. Acum, milionarul vine cu dezvaluiri picante.

Tristan Tate, celebrul milionar si fost iubit al Biancai Dragusanu a recunoscut ca a trait cateva saptamani minunate alaturi de Alexandra Stan, cea pe care o considera minunata din toate punctele de vedere.

Se pare ca Tristan Tate n-o va uita prea curand pe celebra Faimoasa de la Survivor, avand in vedere ca a avut doar cuvinte de lauda la adresa ei.

loading...
”Aceasta este declaratia mea oficiala: Este o fata draguta, am petrecut cateva saptamani frumoase impreuna, este minunata si o sa-mi fie intotdeauna dor de ea, insa lucrurile nu au decurs asa cum ne-am fi asteptat. Este o fata draguta, cred ca este minunata, nu stiu de ce se intampla asta, eu nici nu sunt in Romania, sunt in Miami si Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase doua saptamani din viata mea”, a spus Tristan Tate.

Tristan Tate recunoaste ca Alexandra Stan i-a frant inima si ca ii va fi intotdeauna dor de cantareata, insa viata trebuie sa mearga mai departe.

”Pozele? Cam 100 de persoane au acele poze.
Ea nu este timida. Ea voia sa posteze un video cu ea facand twerk dezbracata pe internet si voi credeti ca pozele au fost date in presa de catre mine? E ridicol! Am fost indragostit de ea, am avut doua saptamani foarte frumoase, poate mi-a frant inima…”, a mai spus Tristan Tate.

Se pare ca dupa declaratii facute in fata lui Denise Rifai, Alexandra Stan nu se sfieste sa-si traiasca viata asa cum isi doreste, dat fiind faptul ca este o persoana dezinvolta, asa cum s-a si caracterizat.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro