Ana Maria Mocanu si Rares Ciortan formeaza, din nou, un cuplu

Dupa o despartire cu scandal, Ana Maria Mocanu si Rares Ciortan au ales sa-si mai dea o sansa.

Desi Ana Maria Mocanu si Rares Ciortan nu au facut nicio declaratie publica legata de impacare, se pare ca barbatul a postat cateva fotografii alaturi de frumoasa blondina, iar adevarul e ca amandoi zambesc cu gura pana la urechi.

Recent, Ana Maria Mocanu si Rares Ciortan au iesit in club si se pare ca s-au afisat impreuna. Ba mai mult, barbatul a postat imaginile in mediul online, semn ca relatia merge pe un fagas normal.

Dupa ce s-a zvonit ca Denisa Despa s-ar iubi cu Rares Ciortan, Ana Maria Mocanu a dorit sa faca declaratii si sa vorbeasca public despre acest subiect controversat.

loading...
„Noi mergem pe drumuri separate si ii doresc mult succes. Denisa Despa nu mi-a luat locul, decizia a fost, probabil, de comun acord, iar daca vor avea o relatie de orice natura este decizia lor. Nu ma deranjeaza ca Rares sa aiba o relatie cu cineva, pentru ca nu mai face parte din viata mea”, a marturisit Ana Maria Mocanu.

De asemenea, s-ar parea ca Ana Maria Mocanu ar fi insarcinata in cateva luni. Desi frumoasa blondina incearca sa ascunda burtica, recent a postat o fotografie in care apare cu o inima uriasa in dreptul pantecului.

Ana Maria Mocanu si Rares Ciortan s-au despartit toamna trecuta, asta dupa ce au avut o relatie de iubire timp de un an de zile.

„Rares este un barbat foarte agresiv si verbal si fizic si o pot dovedi prin poze. De cate ori am fost eu batuta de acest om. Am fost batuta in Egipt, in Turcia, am fost batuta la mare, peste tot.

Eu cu Rares nu am ce sa discut. Mi se pare de cea mai joasa speta ca barbat ca el sa apara la televizor sa dea o poza cu mine plangand. Dar de ce nu ai aratat o poza cu sotia ta, Rares? Esti un barbat insurat si ma inselai intotdeauna”, spunea Ana Maria Mocanu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro