Pepe si Raluca Pastrama, intalnire emotionanta de Paste

Pepe si Raluca Pastrama au luat decizia de a se reuni de Paste, de dragul fiicelor lor. Cum au petrecut cei doi?

Desi au luat decizia de a divorta si a merge pe drumuri separate ale vietii, Pepe si Raluca Pastrama se reunesc de fiecare data cand apare un eveniment important. Asa a fost cazul si acum, cand cei doi s-au asezat la masa pentru a petrece timp de calitate alaturi de cele doua fiice, Maria si Rosa, cu ocazia sarbatorii Pastelui.

Pepe si Raluca Pastrama s-au reunit prima oara dupa divort atunci cand au sarbatorit ziua de nastere a Rosei, iar acum a venit timpul sa se aseze din nou impreuna, asta pentru a ciocni oua de Paste.

Cei doi au postat pe retelele de socializare momente importante alaturi de fetitele lor, iar fanii le-au trimis mesaje emotionante cu ocazia Invierii Domnului.

loading...
In ceea ce priveste cadourile, Iepurasul de Paste a avut o misiune extrem de dificila, avand in vedere ca cele doua fetite au tot ce si-ar putea dori un copil, insa a reusit sa le surprinda si anul acesta.
“Maria si Rosa au tot ce le trebuie. Va fi dificila alegerea Iepurasului, dar ne vom descurca. Asa cum se descurca si ele, in fiecare weekend, cand au de facut meditatii, ambele. Maria e in clasa a doua, dar sistemul asta de predare online mi-a cam dat de gandit.

Rosa e doar in clasa pregatitoare, dar ii prind bine lectiile in plus. Asa ca au o ora de meditatii la matematica si una la engleza, sambata, fiecare. mi cunosc bine fetele, nu sunt pretentioase. Dar nici nu pot sa va dezvalui cu ce va veni Iepurasul, fiindca o surpriza trebuie sa ramana o surpriza. Voi mai discuta cu ele, cu cateva zile inainte de Pasti. Abia atunci, noi si Iepurasul vom avea o imagine clara asupra viitoarelor surprize!”, a declarat Pepe.

Dupa divort, Pepe si Raluca Pastrama au incercat sa ramana intr-o relatie frumoasa, de dragul celor doua fetite, insa nu este exclus ca ei sa-si gaseasca alti parteneri in curand, dupa cum au declarat cei doi.

”Daca inca mai astepti pe cineva sa isi schimbe viata, sa te iubeasca si sa iti redea increderea in tine, uita-te in oglinda. Doar tu poti face asta. Si de indata ce o iei pe drumul vindecarii, apar si alti oameni care sa te ajute sa iti desarvarsesti lucrarea”, a spus Raluca Pastrama.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro