Antonia, mesaj pentru Sebastian Chitosca dupa eliminarea de la Survivor Romania

Antonia a postat un mesaj neasteptat pentru Sebastian Chitosca dupa ce acesta a parasit competitia Survivor Romania. Ce a scris frumoasa artista pe Instagram?

Competitia Survivor Rpmania se apropie cu pasi repezi de final. Duminica trecuta a iesit din echipa Faimosilor Sebastian Chitosca, iar la finalul consiliului de eliminare, Dan Pavel a anuntat ca de saptamana aceasta vor incepe jocurile individuale.

Pentru ca Sebastian a fost bun prieten cu Zanni in competitia fenomen de la Kanal D, frumoasa Antonia, artista care, alaturi de Alex Velea, a avut grija de Zanni, a postat un mesaj neasteptat pe contul ei de Instagram. Dupa ce a parasit competitia, Antonia a postat la Insta-story videoclipul cu momentul in care Sebastian a parasit sala de consiliu si si-a luat ramas bun de la Faimosi si de la Razboinici, alaturi de textul: „Felicitari pentru tot parcursul emisiunii, Sebastian Chitosca”.

Sebastian este concurentul pentru care competitia Survivor Romania s-a terminat chiar inainte de a incepe jocurile individuale.

loading...
„Stiam, am presimtit ca se va intampla lucrul asta. Le-am spus tuturor ca simt ca voi pleca acasa. Ma bucur ca am ajuns pana aici, simt ca am dus steagul Faimosilor la nivel inalt contra unor Razboinici. Simt ca mi-am indeplinit multe obiective de cand am intrat in aceasta competitie si pana acum. Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa ma lupt cu unul din echipa mea, Zanni. Chiar voiam sa-mi testez abilitatile sportive cu un artist care are inima de sportive si asta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am indeplinit aici. Nu am spus niciodata ca am un vis sa castig. Am plans, am ras, am trecut prin multe lucruri. Ii respect pe cei de acasa ca m-au sustinut pana acum. Consider ca meritam sa ajung mai departe. Sunt si fericit ca ma duc acasa, la familie. Nu credeam ca voi rezista atatea luni fara ei”, a spus Sebastian Chitosca cand a aflat ca va pleca acasa.
Inainte de a-si lua ramas-bun de la colegii sai, Sebi a tinut sa-i dea bandana sa lui Andrei, iar Andrei, la randul sau, i-a dat bandana lui de Razboinic. Faimosul a inceput sa-si ia ramas-bun de la Razboinici si apoi de la Faimosi, iar in momentul in care a ajuns la Zanni, nu si-a mai putut stapani lacrimile.

sursa: radioimpuls.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro