EL ESTE NOUL IUBIT AL ANDEI ADAM?

Sunt cateva luni de cand showbiz-ul vorbeste despre problemele din mariajul Andei Adam, dar cantareata a evitat de fiecare data, elegant, subiectul. Recent, avea sa recunoasca faptul ca nu-i merge asa de bine. A gasit, insa, inlocuitorul? Asta pare a sugera informatia venita pe adresa de mail! Barbatul care apare langa Anda in fotografie este un om de afaceri din Cluj, este casatorit si are doi copii, cu doua femei.

Ar putea fi bomba din lumea mondena! Anda Adam are un nou iubit? Cantareata apare, intr-o fotografie, alaturi de un chipes barbat, tatuat, dar, mai mult decat atat, un potent om de afaceri din Cluj, care ar avea si un hotel intr-o statiune din Franta.

Poza primita pe adresa noastra de pont ar fi facuta la un lounge exclusivist din Geneva, Elvetia. Presupusul iubit al celebrei artiste o strange in brate, ba o si saruta, tandru, pe obraz, in timp ce Anda se arata fericita. Zambetul larg ii tradeaza sentimentele, lesne de inteles, dintre cele mai pure.

Afaceristul nu ar fi deloc cuminte, in urma cu aproximativ o luna fiind vazut alaturi de o ”bunaciune”, pe care ar fi parasit-o.

loading...
”Este afemeiat, il stiu, nu sta mult cu o femeie. Nu vad o relatie de durata intre el si Anda Adam”, a explicat sursa CANCAN.RO. Cert este ca Anda l-ar tine la secret pe cel care pare a-i fi furat inima, profitand, poate, si de relatia nu tocmai perfecta pe care artista ar avea-o cu sotul ei.

Divorteaza Anda Adam? Este intrebarea frecventa din showbiz, in ultima perioada. Mai mult, s-a zvonit chiar ca nu ar mai locui impreuna cu sotul ei si ar avea in vedere despartirea. Anda avea sa dea primele declaratii despre aprinsul subiect, la Antena Stars.

“Nu s-a mutat la Constanta. Locuim impreuna. Nu vreau sa intru in detalii, pentru ca lumea va interpreta si va interpreta fix asa cum isi doreste. Cand doi oameni nu se mai inteleg si divorteaza, nu cred ca trebuie sa o faca cu tot poporul.

Nu cred ca este nimeni dator in momentul in care nu mai are o relatie cu cineva, ne-am despartit, si in secunda doi sa sun la ziare si doua emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastra, in intimitatea noastra, atat”, a spus Anda Adam.

Artista avea sa mai spuna ca Evelin, fetita ei si a lui Sorin Nicolescu, este cea mai importanta in viata ei. “Atata timp cat eu intru la mine in casa, inchid usa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care traiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discutia mea cu persoana respectiva trebuie sa ramana tot acolo. El este detasat de subiect pentru ca el, atunci cand m-a cunoscut sau cand a luat decizia de a fi cu mine, stia exact in ce hora intra sa joace.

Nu are de ce sa fie afectat, pentru ca este asumat. Copilul este perfect normal, sanatos, fericit, radem, ne bucuram de ea si iti garantez ca orice ar fi pe lumea asta, as face tot ce imi sta in putinta ca fiica mea sa fie fericita.

Pentru mine, fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a mai spus Anda Adam.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro