Pepe a trecut peste divortul cu Raluca Pastrama

Pepe a fost surprins alaturi de o domnisoara misterioasa. Imagini cu noua iubita a cantaretului.

In urma cu doar cateva luni, Pepe anunta pe contul sau de Youtube ca urmeaza sa divorteze de Raluca Pastrama, femeia care i-a daruit cele doua fetite.

Insa, artistul a declarat ca, la momentul actual, se simte pregatit pentru o noua relatie, dar si ca isi doreste sa devina tatic din nou.

„Normal ca-mi doresc sa ma casatoresc din nou cu acte. Daca as avea o relatie, care este extrem de posibila, pana la urma, poate mai urmeaza inca un copil, nu ai de unde sa stii… Dar ce facem, ma? Ne castram? Ne eutanasiem? Daca asa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi urmatoarea iubita, urmatoarea relatie de frumusetea de a avea un copil? Adica eu am deja doi! Ar fi super egoist din

partea mea! De ce sa nu oferi sansa fiecarei femei din viata ta? Te plimb, te respect, iti fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte si iubeste-ma”, a declarat Pepe.

loading...
Insa, in ultima perioada, cantaretul a fost surprins alaturi de domnisoara misterioasa, la un local de fite din Capitala. Se pare ca relatia a evoluat destul de repede intre acestia, caci artistul nu a mai tinut cont de nimeni si a sarutat-o pe noua lui iubita in vazul tuturor.

Satena care i-a furat inima lui Pepe se numeste Yasmine si este de meserie make-up artist. Astazi, cei doi s-au prezentat la un eveniment monden, iar mai tot timpul au stat imbratisati si s-au sarutat. Chiar daca Pepe nu a confirmat relatie, se vede cu ochiul liber ca exista ceva intre cei doi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro