Andreea Mantea, despre Cristi Mitrea

Andreea Mantea a rupt tacerea despre relatia cu tatal copilului ei, a facut dezvaluiri surpinzatoare si a explicat si de ce Cristi Mitrea nu apare in certificatul de nastere al copilului.

„A venit timpul sa va fac o confesiune. Este despre mine si despre copilul meu. M-am ferit sa vorbesc public despre povestea dintre mine si tatal copilului meu pentru ca mi-a fost mult prea greu si prea rusine sa imi expun public toata suferinta prin care am trecut. Mi-a fost prea rusine ca acest copil sa vada sau sa citeasca despre tot ce mi-a facut tatal lui”.

Mai mult, vedeta a spus ca a fost batuta de Cristi Mitrea chiar si in timp ce era insarcinata:
loading...
„Am vrut sa il protejez pe David si sa nu ii stric imaginea despre parintele lui. Am vrut sa nu stie cate batai am indurat, chiar si cu el in pantec. (…) Am decis cu tot sufletul ca acest copil sa aiba o linie in dreptul numelui tatalui, pe certificatul de nastere, pentru ca el sa se nasca sanatos si sa creasca armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. (..)Ma vad nevoita sa fac aceasta declaratie publica pentru ca nu imi vine sa cred ca isi permite sa vorbeasca atat de ieftin si golanesc despre mama copilului lui, dar si despre copilul lui. Nu inteleg de ce arunca in mine cu noroi, punand la indoiala faptul ca acest copil este al lui. (…) Daca a hotarat sa intre in viata lui, ca tata, de ce sustine asa ceva acum? De ce se bate cu pumnii in piept cu mandrie ca acest copil este al lui, dar totusi nu stie ce inseamna colici, scutece, dureri de dinti, primii pasi, prima julitura, cum sa isi lege sireturile sau cum sa aline o durere.”

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro