Andreea Marin, dezvaluiri incredibile despre o noua sarcina.

Andreea Marin a facut recent noi dezvaluiri incredibile despre o noua sarcina. Vedeta a recunoscut ca isi mai doreste un copil cu iubitul ei, diplomatul Adrian Brancoveanu. Iata cand va avea Violeta un fratior sau o surioara!

La patru ani de la divortul de Tuncay Ozturc, cel care i-a fost si sot timp de trei ani, Andreea Marin pare sa-si fi gasit linistea alaturi de Adrian Brancoveanu, care este cu 11 ani mai tanar decat ea. Vedeta este destul de discreta in ceea ce priveste viata personala si nu a oferit foarte multe detalii legate despre actualul iubit.

Desi nu au oficializat relatia, prezentatoarea TV si Adrian Brancoveanu demonstreaza ca nu au nevoie de un act pentru a fi cu adevarat fericiti. Recent, Andreea Marin a marturisit ca, in sfarsit, este o persoana implinita pe toate planurile si se bucura de cele mai frumoase momente din viata ei. Mai mult decat atat, fosta gazda a Surprizelor a declarat ca isi doreste sa devina din nou mama, insa lasa totul in voia lui Dumnezeu.

„Cand o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie sa mai faca si omul ceva ca sa iasa treaba asta. Sunt un om sanatos, nu e asta o problema, dar lucrurile se intampla atunci cand trebuie sa se intample. E un moment pentru toate. Stie cineva, acolo sus, mai mult decat stim noi, asta cu siguranta!”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars.

loading...
Fosta sotie a lui Stefan Banica Jr nu se mai grabeste, asa cum o facea altadata, ci prefera saalase lucrurile sa vina de la sine, in mod natural. Recent, superba prezentatoare s-a mutat in casa noua, iar partenerul ei a ajutat-o sa-si construiasca si sa-si amenajeze noua locuinta.
„Nu eram pregatita de o asemenea investitie, o intreaga aventura cu imprumutari la banca. Nici nu eram sfatuita de tatal meu, odinioara, sa fac vreodata asta, dar cand e pentru tine, se intampla pana la urma. Impreuna cu partenerul meu de viata, care trebuie sa spun ca a fost un mare sprijin. Pe partea tehnica nu ma pricep la nimic, fara el as fi fost moarta. A iesit treaba buna in doi.”, a mai spus Andreea Marin pentru aceeasi sursa.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro