Cadoul impresionant facut de Smiley si Gina Pistol pentru micuta Josephine

De cand a venit pe lume micuta Josephine, viata Ginei Pistol si lui Smiley s-a schimbat complet. Proaspetii parinti traiesc una dintre cele mai frumoase perioade din vietile lor si se bucura nespus de mult de clipele unice pe care le petrec cu fetita lor.

Dupa botez, Smiey si Gina au facut un gest impresionant pentru Josephine. Cei doi i-au facut un tablou cu o harta astrala personalizata, ce contine datele nasterii fetitei, pentru ca ea sa poata vedea, cand va creste mare, care era pozitia stelelor care au marcat clipa in care a venit pe lume.

In plus, Smiley a compus o piesa special pentru fetita lor, intitulata „Pana la tine”: „Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e rasarit,/ Ne-ai aratat ca pana acum,/ Noi nu am mai iubit,/ Pe nimeni… Pe nimeni pana la tine”, sunt cateva dintre versurile scrise de artist pentru Josephine. Vezi cum arata tabloul oferit de Smiley si Gina fetitei lor in galeria foto de mai jos.

Botezul fetitei lui Smiley si a Ginei a fost cel mai frumos moment pentru proaspetii parinti

loading...
Duminica, 20 iunie 2021, Gina si Smiley si-au botezat fetita. Totul s-a desfasurat intr-o locatie inconjurata de natura. Gina s-a declarat coplesita de fericire si emotii de minunatul eveniment.

„Duminica am crestinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca parinti, momentul de la Biserica a fost unul extrem de frumos si emotionant. Eu am avut lacrimi in ochi mai toata slujba, insa micuta noastra a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat sa avem alaturi familia si cei mai apropiati prieteni intr-o petrecere restransa. A fost o zi magica! Poate cea mai speciala zi de cand ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol dupa botez.

Pe 8 martie 2021, Smiley si Gina au devenit parinti pentru prima oara. Artistul a fost cel care a facut marele anunt in mediul online.

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: Am devenit parinti!’. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumoasa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta. Gasiti imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a transmis, in urma cu cateva luni, Smiley pe retelele de socializare.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro