Ce regreta Teo Trandafir legat de Survivor Romania?

Survivor Romania s-a incheiat, iar castigator ales este Zannidache. Rezultatul acestei competitii sportive i-a bucurat pe multi dintre telespectatorii Kanal D, dar si pe prezentatoarea Teo Trandafir. Imediat dupa ce s-au incheiat filmarile la celebra emisiune, Teo a facut o serie de dezvaluiri care i-a luat pe multi prin surprindere.

Dat fiind in faptul ca meseria de jurnalist o impiedica sa-si exprime parerea sincera despre cine ar vrea sa castige competitia, Teo Trandafir s-a abtinut sa faca asemenea dezvaluiri in public. Imediat cum s-au incheiat, insa, filmarile la Survivor Romania, Teo a dezvaluit pe cine a sustinut, in tacere, in tot acest timp. Intr-o convorbire telefonica cu Zanni, Teo si-a marturisit simpatia fata de el. „Nu stiam daca aveam voie sa spun asta. Foarte multi s-au suparat ca nu-l sustin pe Zanni. Imi statea pe limba. Imi venea sa mor. Nu pot sa influentez publicul.

Te iubesc, te astept cu placinte. In timp ce Zanni presta, prestam si noi pe aici, care cu furci, care cu topoare. Ne-am adunat si noi si am tremurat unul pe umarul celuilalt”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

La randul sau, Zanni i-a multumit lui Teo pentru aprecieri si i-a promis ca-i va fi invitat in emisiune cat de curand: „Teo, te pup, te iubesc! Abia astept sa ma pun pe canapea”, a spus Zanni.

Prezentatorul emisiunii Survivor Romania a avut un mesaj ferm pentru castigatorul acestei editii. Pavel i-a transmis lui Zannidache felicitari la final, dar i-a urat si sa inceapa sa construiasca lucruri, caci acum are o importanta rampa de lansare la indemana.

loading...
Dan Pavel a tinut sa le multumeasca in final telespectatorilor care au urmarit editie de editie, dar si concurentilor pentru efortul depus si ambitia demonstrata. „Va multumesc tuturor! Va multumesc pentru privilegiul si onoarea, dar mai ales tuturor care au facut posibil totul. Felicitari tuturor! Aventura Survivor Romania 2021 continua! Va multumim tuturor!”

Zannidache si ceilalti concurenti de la Survivor Romania 2021 au sosit vineri dimineata in Romania. Acestia au fost intampinati de zeci de sustinatori, dar si de familiile lor. Alex Velea si prietenii de la studio l-au intampinat pe Zanni, dupa care acesta a facut cateva declaratii despre experienta traita in Republica Dominicana.

Tanarul l-a invins pe Andrei Dascalu in finala Survivor Romania, desi ambii au fost extrem de buni de-a lungul competitiei. Artistul a declarat ca abia asteapta sa mearga la Alex Velea acasa, acolo unde il asteapta Antonia si copiii acestora. Intrebat care este cea mai frumoasa amintire pe care o are Survivor Romania 2021, Zanni a spus: „Cea mai frumoasa amintire…cand am iesit de fiecare data favorit, palpitatiile pe care mi le-au dat oamenii de acasa. Asta e cea mai frumoasa amintire. (…) Datorita celor de acasa ma asteptam sa castig. Nu am castigat ca sunt eu foarte bun, dar fara voi nu mai conta cat de bun sunt. Daca nu erau oamenii de acasa, nu castigam.Fara ei (n.r. oamenii de acasa) nu as fi castigat”, a declarat Zanni.

sursa: redactia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro