Cum i-a spus Bianca Dragusanu lui Victor Slav ca este insarcinata

Bianca Dragusanu (39 de ani) are o fiica, Sofia Natalia (4 ani), din fostul mariaj cu prezentatorul TV Victor Slav (40 de ani). Fostul cuplu a fost casatorit timp de un an, din 2013 pana in 2014. Bianca si Victor au ramas in relatii bune, pe primul loc fiind binele fiicei lor.

Invitata in Podcastul lui Damian Draghici, Bianca a dezvaluit cum i-a dat dat vestea lui Victor ca va deveni tata. Inaintea interviului, modelul a dezvaluit ca Sofia s-a ratacit in Parcul Tei. „Sofia este de doua ori mai rea decat mine, mai neastamparata.

Imi doream sa semene fizic cu mine si sa aiba calmul lui taica-su, dar a iesit invers. E leita el, iar pe mine ma copiaza la nebunii”, a spus Bianca Dragusanu pentru Playtech.ro. „S-a incins cu o fetita la joaca si s-au pierdut, in Parcul Tei.

Mama o vedea din departare, dar cu cat o striga si alerga dupa ea, cu atat fugea mai tare. M-a sunat plangand, am simtit ca mi se face rau. (…) Nici cand a ajuns acasa, mama nu si-a revenit”, a mai spus Bianca Dragusanu. Despre cum i-a dat vestea lui Victor ca va deveni tatic, Bianca a marturisit: „I-am spus ca sunt insarcinata si, indiferent de ce parere are el in acele momente, pentru ca noi nu eram chiar intr-un moment bun al relatiei noastre, eu o sa fac o fetita care o sa fie prietena mea cea mai buna. Citeste intreaga stire: Cum i-a spus Bianca Dragusanu lui Victor Slav ca este insarcinata

loading...
Nu m-a interesat parerea lui, dar eu asta am facut. Reactia lui a fost foarte haioasa, nu mai stia de ce sa se tina. Exact asa am luat-o. Si iata ca s-a intamplat, desi eram insarcinata in doua saptamani”.

Bianca Dragusanu este o mama autoritara: „Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu” „Are 4 ani. Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. In rest, pe toata lumea, cu trei lacrimi de crocodil, i-a facut knockout. La mine antrenamentul este facut si nu ma impresioneaza lacrimile. Dar, repet, mama este foarte usor de manipulat. Victor nu mai spun. Nici nu incape indoiala. De multe ori, cand nu reuseste sa potoleasca calutul salbatic, ma suna: «Aoleu, ce ma fac?».

[Nu tolerez] rasfatul asta exagerat pe care mama il induce. Bunicii rasfata copiii, parintii ii cresc, ii educa. (…) E un copil. Nu pot sa am foarte multe pretentii, nu sunt absurda. Nu o cert, nu o pedepsesc, asa cum facea mama cu mine in copilarie. Eu imi aduc aminte de pedepse grave. Ma lasa singura in camera, ma punea sa nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse de care eu imi aduc aminte. Ea nu le recunoaste, dar eu imi aduc aminte”, mai dezvaluia Bianca in toamna anului trecut, in emisiunea Vorbeste Lumea.
Intrebata atunci de Adela daca mami o cearta, Sofia a raspuns ca „nu”. „O mai si cert. Ma mai supar pe ea”, a completat Bianca. „Ea are 4 ani acum, mai tarziu, pe la 6 ani, o fac telecomanda. Ce se intampla? «Mami, adu-mi aia, mami fa-mi aia.» Asa facea maica-mea cu mine. (…) Eu imi aduc aminte, de cand eram mica. O puneam pe sora-mea sa faca. Ea era telecomanda, nu eu. «Du gunoiul, fa aia, fa aia.» Eu aveam cui sa dau sarcinile. Ea nu are cui, ea trebuie sa fie”, a adaugat. „Suntem prietene, asta este cel mai important lucru. Si avem o comunicare foarte buna. Asta pana intervine mama, bunica. Cand intervine bunica [s-a terminat]. Dar ma descurc”, a mai spus modelul in acelasi interviu.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro