Iulia Vantur si Salman Khan s-au despartit?

Iulia Vantur vorbeste despre o posibila despartire de Salman Khan. Ce a declarat vedeta?

In ultima perioada, au aparut zvonuri cum ca Iulia Vantur s-ar fi despartit de Salman Khan, insa vedeta vine sa faca lumina in acest caz si spune care este, de fapt, adevarul.

Iulia Vantur spune care este adevaratul motiv pentru care se afla in Romania si daca s-a despartit cu adevarat de Salman Khan.

De asemenea, vedeta a spus si care sunt planurile ei de viitor si cat anume va mai sta in tara.

loading...
“Mai am si niste lucruri de rezolvat in Romania, ca doar vin rar, am venit dupa un an si ceva. Si e asa de bine acasa, sa ma revad cu prieteni, colegi, m-am vazut cu oameni pe care nu i-am mai vazut de ani de zile.(…) Nu mi-am facut inca planuri de ziua mea. Nu stiu cat voi mai sta in Romania, in functie de cum rezolv lucrurile”, a declarat Iulia Vantur.

Iulia Vantur a venit in vacanta si s-a reintalnit cu multi prieteni, dar si familia, astfel ca momentele petrecute alaturi de cei dragi au facut-o sa fie fericita.

“Toata viata mea e aici, am crescut, am trait, am facut de toate aici, dar clar o parte din viata mea e si in India. Amdanoua fac parte din viata si sufletul meu. E foarte clar ca aici e mult mai divers, mai bogat, am toti prietenii de o viata aici, familia.
Tot ma suna din India cand ma intorc, pentru ca piesele au fost de succes si au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie sa filmez si clipuri si sa finalizam un proiect care mie imi e foarte drag”, a mai spus Iulia Vantur.

Vedeta TV a povestit si despre o experienta pe care a avut-o in Grecia, alaturi de prietenele sale.
“Am fost in Grecia. Prietenele mele stabilisera o vacanta inainte sa ajung eu in Romania si am facut in asa fel incat ne-am adunat rand pe rand si ne-am intalnit ca niciodata toate in vacanta in Grecia. A fost cumva relaxant si stresat. Nu stiu daca am avut vreodata o vacanta asa cu toate fetele. Au fost vreo cinci fete, a mai venit o prietena de-a mea si din State. Am stat opt zile. Initial am zis ca stau patru zile. Am fost in Mykonos patru zile si patru zile in Atena”, a precizat vedeta.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro