Nicole Cherry se marita!

Dupa ce a dezvaluit ca va deveni mamica in curand, Nicole Cherry a probat si rochia de mireasa.

Nicole Cherry si-a uimit de-a dreptul fanii atunci cand a declarat ca este gravida. Chiar daca spunea ca nu se va marita atat de repede, artista le-a aratat tuturor rochia de mireasa.

Nicole Cherry se pregateste sa devina mamica in curand, insa mai are un eveniment pe care trebuie sa-l urmareasca indeaproape, nunta.

Chiar daca artista spunea ca nu va face nunta alaturi de Florin Popa atat de curand, iata ca primele imagini cu rochia de mireasa au aparut pe contul de instagram al acesteia.

loading...
”Nu ne-am casatorit. Am asteptat sa treaca pandemia pentru ca ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) sa se desfasoare intr-un mod normal si sa ne bucuram de absolut toti oamenii pe care vrem sa-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau sa grabesc lucrurile”, spunea Nicole Cherry acum ceva vreme.

Chiar daca momentan are burtica de gravida, Nicole Cherry nu se sfieste sa caute rochii de mireasa mulate, care sa-i puna trupul in evidenta.

Nicole Cherry nu a facut-o nicio declaratie in legatura cu data nuntii, insa fanii asteapta cu sufletul la gura evenimentul anului.

”Nu ne-am casatorit. Este un inel pe care tot de la Florin il am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atat. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grabim pentru ca nu trebuie sa oficializam nimic. E clar ca pentru noi este oficial deja.

Am facut un copil dorit, nu a fost nimic intamplator, am tot primit intrebarea asta. Nu, nu a fost o intamplare, noi ne-am dorit sa avem un copil”, mai spunea Nicole Cherry.

Cat despre sarcina, Nicole Cherry marturiseste ca se simte foarte bine si nu a avut nicio problema momentan.
“Nu am pofte, este totul absolut normal, nu s-a schimbat absolut nimic. Am un copil care nu vrea, se pare, sa-mi schimbe radical viata dintr-odata. Mananc normal, nu mananc dulciuri, ca nu prea pot. Am aceeasi alimentatie ca pana acum. Saptamana viitoare fac 4 luni de sarcina. In greutate am luat un kilogram jumatate. In decembrie ar trebui sa nasc. Sagetator as vrea sa fie, sa vina la inceput de decembrie”, a dezvaluit artista.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro