Alexandra Stan s-a despartit de sotul ei?!

Alexandra Stan si Emanuel Necatu s-au despartit? Sotul artistei a sters toate fotografiile cu cei doi!

Alexandra Stan si Emanuel Necatu s-au casatorit in luna aprilie a acestui an, in mare secret. Nimeni nu se astepta ca artista sa se grabeasca sa ajunga in fata altarului, in contextul in care nimeni nu stia nimic despre actualul ei iubit. Zvonurile ca cei doi s-au despartit au inceput sa fie tot mai multe in mediul online.

Cei doi au inceput sa stearga tot mai multe fotografii unul cu celalalt din mediul online.

Emanuel Necatu a confirmat si mai mult despartirea de Alexandra Stan, dupa ce a sters toate fotografiile cu artista de pe pagina lui de Instagram. Singurele fotografii cu cei doi din mediul online sunt cele postate de Alexandra Stan, din ziua nuntii. Pana in acest moment, niciunul dintre ei nu a facut declaratii cu privire la o despartire sau chiar la un divort.

loading...
Alexandra Stan a avut mereu numai cuvinte de lauda la adresa sotului ei. Ea a marturisit ca este un barbat care prefera sa stea cat mai departe de lumina reflectoarelor si intrebarile mondene, motiv pentru care acest mariaj nu va fi unul usor.

„Nu stiu daca ii place lui sa se vorbeasca despre el in mediul online. Mi-a mai zis ca nu toata lumea e facuta pentru mediul asta si nu cred ca e foarte usor. E o presiune pe care o simti in momentul in care esti persoana publica si nu cred ca e usor pentru el, ca barbat.

E barbat, iti dai seama. Daca era invers, poate era altceva, poate era mai usor.
Dar asa, ca barbat, sa fii sotul Alexandrei Stan nu cred ca e asa usor, oricat de deschis ai fi. Dar e un barbat foarte deschis la minte, serios, muncitor, pe care te poti baza. Este un om credincios, in primul rand, ca asta de fapt m-a si atras la el…”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro