Jason Derulo s-a despartit de mama copilului sau, Jena Frumes, la 4 luni dupa ce tanara a nascut

Jason Derulo si Jena Frumes s-au despartit la doar patru luni dupa ce au devenit parinti.

Jason Derula si Jena Frumes s-au despartit la doar patru luni dupa ce a venit pe lume primul lor copil. Desi totul parea doar lapte si miere in relatia lor, frumoasa mulatra spunand in repetate randuri ca artistul o face „cea mai fericita femeie din lume”, se pare ca realitatea este cu totul alta.

Au milioane de fani in toate colturile lumii si pareau cuplul perfect, insa povestea lor de dragoste a luat sfarsit intr-un mod neasteptat. In luna mai, frumoasda Jena Frumes i-a daruit cantaretului un baietel, pe nume Jason King si cei doi pareau in culmea fericirii. Joi insa, cantaretul R&B a facut anuntul despartirii.

„Ea este o mama minunata, dar simtim ca separarea ne va permite sa fim cele mai bune versiuni ale noastre si cei mai buni parinti. Va rugam sa ne respectati viata privata in aceste momente”, a scris Jason Derulo, pe Twitter.

loading...
Anuntul i-a lasat fara cuvinte pe internauti, intrucat, la doar o zi distanta de anuntul despartirii, Jena i-a transmis lui Jason Derulo o urare emotionanta, spunand ca artistul este cel care o completeaza cu adevarat.

„Tu esti cel mai frumos, muncitor, talentat, amuzant, iubitor om.

Ma completezi cu adevarat si sunt atat de recunoscatoare pentru iubirea noastra. Tu si micutul nostru ma faceti cea ma fericita femeie din lume si abia astept sa fac mai multe amintiri cu voi. Stiu ca sunt mai incapatanata, dar tu ma accepti asa cum sunt si sunt etern recunoscatoare pentru asta. Te iubesc atat de mult, pentru totdeauna ”, scria Jena Frumes, pe 22 septembrie, intr-o postare pe care a sters-o deja.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro