PRIMA IMAGINE CU LIDIA BUBLE SI HARLYS BECERRA, CELEBRUL ACTOR DIN “VIZAVI”!

Lidia Buble iubeste din nou, iar Razvan Simion este deja istorie pentru ea. De cateva saptamani, artista traieste o poveste de dragoste alaturi de actorul cubanez Harlys Becerra, celebru pentru rolul din „Vizavi”. In prezent, cuplul se afla in vacanta, la Ibiza.

Pe o retea sociala a aparut, recent, si prima fotografie cu Lidia Buble si Harlys Becerra impreuna. Acum totul este clar, cei doi sunt parteneri, iar poza reprezinta dovada de netagaduit. Cei doi se afla pe terasa unui local si par mai fericiti ca niciodata. Nu sunt singuri la masa, ci cu alti doi prieteni.

In urma cu doar cateva zile, tot din Ibiza, Lidia Buble a incarcat o fotografie in care chipul ei era acoperit de mana unui barbat, cel mai probabil chiar de noul ei iubit Harlys Becerra. Acum cei doi si-au asumat relatia, iar fericirea se poate citi foarte usor pe chipul cantaretei.

In vara lui 2015, Razvan Simion a anuntat ca s-a despartit de sotia sa, Diana. Totul se intampla dupa 15 ani de mariaj. Razvan are doi copii din prima casatorie: Ianca si Tudor. Lidia, cea care i-a fost partenera pana in urma cu doar cateva luni, este din Deva, are zece frati si face parte dintr-o familie de penticostali.

loading...
Dupa despartirea de Lidia Buble, Razvan Simion si-a gasit linistea in bratele Dalianei Raducan, de profesie arhitect de design interior. Aceasta a facut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de cativa ani, lucreaza pe cont propriu, avand un birou pe Strada Paris, din Bucuresti.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro