CE PENSIE ALIMENTARA PLATESTE LUNAR STEFAN BANICA JR PENTRU VIOLETA, FIICA LUI CU ANDREEA MARIN

Andrea Marin si Stefan Banica au format unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul romanesc. La momentul respectiv, vestea divortului a socat pe toata lumea, mai ales pe fiica lor, Violeta. Cei doi au fost casatoriti aproximativ sapte ani. Ce pensie alimentara plateste lunar Stefan Banica Jr. pentru Violeta, fiica lui cu Andreea Marin?

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au fost casatoriti in perioada 2006 – 2013. Cei doi au avut o relatie de sapte ani, iar in urma acesteia a rezultat fiica lor, Violeta. Micuta s-a nascut in anul 2007, iar cativa ani mai tarziu, cuplul anunta divortul. Inainte de relatia cu prezentatoarea TV, cantaretul s-a iubit cu Camelia Constantinescu, cea care i-a daruit un fiu, pe Radu Stefan. Pana sa implineasca varsta de 18 ani, fiul lui mai mare a primit 1500 de euro lunar. Iar, potrivit unui algoritm, Violeta ar primi o suma silimara lunar drept pensie alimentara.

Pensia alimentara poate fi primita de un minor, dupa ce un parinte este decazut din drepturi. Aceasta se calculeaza in functie de numarul de copii pentru care se plateste pensia, dar si in functie de veniturile nete ale persoanei, de care dispune. De asemenea, acestea nu includ orele suplimentare, indemnizatiile de deplasare, de concediere, de transfer si salarii compensatorii. De asemenea, legea arata ca pensia alimentara nu poate fi mai mare de jumatate din veniturile nete.
loading...
In functie de numarul de copii pentru care este acordata, pensia alimentara va reprezenta:
– pana la ¼ din venitul net lunar pentru 1 copil;
– pana la ? din venitul net lunar pentru 2 copii;
– pana la ½ din venitul net lunar pentru 3 sau mai multi copii.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro