Bianca Dragusanu, atac dur la adresa lui Catalin Maruta! De la ce a pornit totul

Vedeta si prezentatorul TV au ajuns la cutite, dupa ultima aparitie a acesteia in emisiunea moderata de el! De la ce a pornit totul

Bianca Dragusanu a avut o atitudine transanta la adresa lui Catalin Maruta, dupa ce a mers in calitate de invitata la el in emisiune.

Vedeta nu mai vrea nici in ruputul capului sa auda de prezentatorul TV si a avut de spus numai vorbe grele despre modul in care acesta s-a comportat. De altfel, nu este pentru prima data cand Catalin Maruta intra in scandalui cu vedete care i-au trecut pragul emisiunii. Antonia, Alex Velea, dar si Alexandra Stan au refuzat sa mai aiba de aface cu prezentatorul TV si au lansat la adresa lui acuzatii dure.

Bianca Dragusanu spune ca nu mai vrea sa auda de Catalin Maruta, dupa ce ultima aparitie in emisiunea lui. Vedeta s-a suparat dupa ce a discutat cu producatorul TV ceva, iar prezentatorul TV a facut total altceva. Blondina a mai dezvaluit ca fusese deja fusese avertizata cu privire la modul in care actioneaza jurnalistul.

loading...
„E ultima oara cand am fost in emisiunea lui. Fusesem anuntata ca e un pervers. Una am stabilit inainte si alta a facut. Vorbisem cu producatoarea despre ce va fi in emisiune. El a facut cu totul altceva. Urmareste doar sa te puna intr-o lumina proasta, se gandeste numai la el. Am fost benevol in emisiunea lui, desi eu foarte rar accept asta..Facerea de bine e… Il interesa de unde am eu banii. Pai eu am carte de munca de la 18 ani. Mama a fost inspector la Inspectoratul muncii si a avut grija sa am carte de munca. Am avut tot timpul bani, nu am depins de cineva. Sunt total dezamagita, nu are niciun fel de scrupule”, a declarat Bianca Dragusanu pentru playtech-impact.

Nu doar Bianca Dragusanu a plecat dezamagita din emisiunea lui Catalin Maruta. Antonia si Alex Velea s-au plans pe retelele de socializare de faptul ca prezentatorul TV se foloseste intens de numele lor pentru a-si face audienta si incearca sa-i puna intr-o lumina proasta la televizor.

„Exista o diferenta intre abuz si dorinta de a face audienta cu orice pret. Obsesia domnului Maruta (mare imbarligator de fel) de a mentiona numele meu si al lui Alex cu orice prilej se transforma treptat intr-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar ca el ne cauta reactia, insa mai mult se face de ras”, spunea Antonia pe contul sau de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro