Nicole Cherry a nascut! Solista a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.

Nicole Cherry a nascut ieri o fetita perfect sanatoasa. Anuntul a fost facut chiar de cantareata, pe Instagram.

Nicole Cherry, artista in varsta de 23 de ani, a nascut ieri o fetita. anuntul a fost facut chiar de catre solista pe Instagram, unde a postat primele fotografii de la maternitatea unde a nascut-o pe fiica ei, Anastasia.

Cat timp a fost gravida, Nicole Cherry a povestit ca a avut experiente ciudate. Una memorabila ar fi ca artista a visat numele fetitei ei. Asadar, in urma cu ceva timp, vedeta a anuntat ca pe fiica ei o va chema Anastasia Maria.

„Abia am asteptat momentul asta, in care sa le spun tuturor numele. Ca am fost intrebata mereu daca ne-am gandit la nume si mereu le spuneam oamenilor ca nu pot spune inca. Anastasia Popa. Anastasia mea! Iar numele Anastasia mi-a aparut intr-un vis”, a povestit Nicole Cherry.

Nicole Cherry a povestit, in urma cu ceva timp, cum a inceput relatia dintre ea si Florin Popa, sotul si tatal fetitei ei.

loading...
Artista avea 16 ani cand l-a cunoscut pe Florin Popa, acesta fiind mai mare decat ea cu opt ani.

„Nu neaparat ca nu aveam ochi pentru el, dar pur si simplu nu era momentul.

Fiind si mai mica in momentul ala – el e mai mare cu opt ani – diferenta se simtea putin mai tare atunci. Acum, avand 22 de ani, deja diferenta nu se mai simte atat de tare ca atunci cand aveam 16.
Usor, usor, am inceput sa vorbesc cu el, sa-l cunosc, sa-mi dau seama ca e un om care ma face sa zambesc si care are simtul umorului, ceea ce pentru mine e foarte tare.

Era, asa, mai mult o chestie intre noi…
Pur si simplu, din respect pentru tata, ma ajuta de fiecare data cand aveam nevoie. Radeam cand ne intalneam si, usor, usor, am ras atat de mult ca… am ramas impreuna.”, a povestit Nicole Cerry.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro