Anamaria Prodan, destinatara cadourilor de lux!

Impresara este in continuare curtata de milionarul misterios! Cum arata bratara de zeci de mii de euro pe care tocmai a primit-o

Anamaria Prodan pare ca a trecut cu brio peste tot scandalul divortului de Laurentiu Reghecampf. Impresara se afla in aceste clipe in Dubai, alaturi de prietenii ei si de partenerii de afaceri, astfel ca nu rateaza nicio ocazie de a le arata fanilor ce activitati mai are in plan si cat de tare se distreaza.

Mai mult, agentul FIFA are si un admirator secret, care ii trimite diferite cadouri de lux de fiecare data cand are ocazia. Ultimul i-a lasat masca pe toti!

Dupa livrarea buchetului imens de trandafiri rosii, admiratorul ei secret mai face un gest, in numele iubirii. Potrivit informatiilor spynews.ro, milionarul i-ar fi trimis, cadou, bratara care valoreaza nu mai putin de 86.000 de dolari. Bijuteria face parte din colectia Cartier, mai exact Juste Un Clou.

loading...
La randul ei, Anamaria Prodan a postat imaginea cu noul accesoriu, iar pe fundal a ales o piesa cat se poate de sugestiva, in care versurile vorbesc pur si simplu de la sine: „ Imi iubesc viata, sunt puternica, sunt frumoasa, sunt libera”, sunt versurile piesei pe care a postat-o impresara.

In urma cu putin timp, vedeta a postat un clip video, pe contul ei personal de Instagram, in care apare la volanul modelului Aventador 63 Edition, lansat in editie limitata si cu doar 63 de exemplare disponibile pentru comanda.

„Va iubesc! Aceasta este aleasa”, a spus Anamaria Prodan, in limba engleza, pe o retea de socializare.

„Masina e a mea”, a precizat ulterior Anamaria Prodan, dupa video-ul pe care l-a pus din noua masina.

Noua achizitie facuta de Anamaria Prodan ajunge la 100 km/h in doar 2,8 secunde si are 8 configuratii diferite, in tot atatea nuante: Grigio Acheso, Nero Aldebaran, Blu Uranus, Viola Pasifae, Grigio Lynx, Verde Alceo, Blu Emera si Rosso Epona.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro