Anda Adam, agresata de o alta turista intr-un hotel din Poiana Brasov.

Artista a avut parte de o intamplare teribila, in prag de sarbatori.

Anda Adam a vrut sa petreaca un Craciun ca in povesti la munte, alaturi de familia ei, insa s-a confruntat cu o situatie incredibila. Fosta concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost agresata de o alta turista chiar in incinta hotelului unde era cazata, iar oamenii legii au fost nevoiti sa intervina.

Potrivit adevarul.ro, totul ar fi pornit de la o mica disputa pe care Anda Adam si o alta turista ar fi avut-o in hotel. De aici si pana la un incident de proportii nu a mai fost, insa, decat un pas, caci solista s-a trezit agresata si zgariata pe fata de femeie: „La data

de 24 decembrie 2021, in jurul orei 15:10, Politia Statiunii Poiana Brasov a fost sesizata prin apelul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca, in interiorul unei societati in regim hotelier situate pe raza Statiunii Poiana Brasov din judetul Brasov, are loc un conflict spontan intre doua persoane de gen feminin.

Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat persoanele implicate.

loading...
In cauza, s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari, in rem, sub aspectul savarsirii infractiunii de „lovirea sau alte violente”, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente, in care se va propune solutie legala la finalizarea anchetei”, a transmis Nadia Olaru, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, pentru sursa amintita.

Recent, Anda Adam si logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, zis si Joseph, au fost invitati in platoul „Teo Show” alaturi de Evelin, fiica cantaretei. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut, dar si cum au ajuns sa isi doreasca o familie impreuna:

„Joseph: Ne-am cunoscut intr-un restaurant, la o pensiune din Brasov. A avut ceva deosebit, m-am dus direct la ea, era cu mai multe prietene la o masa, cu vreo sapte sau opt si mi-am luat un scaun si m-am pus langa ele.

Anda Adam: S-a pus direct langa mine si vorbea un pic stricat si i-am zis: „Buna, dar tu te de ce…” si mi-a zis ca e din Franta. A avut un curaj fantastic. A stiut ce isi doreste.

Joseph: I-am lasat eu numarul la receptie la hotel, dar nu m-a sunat niciodata.

Anda Adam: Dar mi-a placut de el de la prima interactiune. In primul rand, eu am o obsesie pentru ochii deschisi la culoare. Am crezut ca e doar o chestie de moment si pur si simplu se baga in seama. Am avut grija, pentru ca prioritate avea Evelin si mereu am incercat sa o protejez pe ea si chiar si daca el mi-a lasat un numar de telefon nu l-am sunat niciodata, pentru ca eu nu stiam ce intentii are. Eu eram intr-o perioada in care oricum ma axam pe cariera si pe ce tinea de fetita mea si nu-mi statea gandul sa caut pe cineva.”, au povestit cei doi, in platoul „Teo Show”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro