BIANCA DRAGUSANU, PRIMA REACTIE DUPA CE S-A AFLAT CA IUBITA LUI VICTOR SLAV A FACUT SHOW-URI PENTRU ADULTI.

Bianca Dragusanu reactioneaza dupa ce a iesit la iveala ca actuala partenera a lui Victor Slav a facut show-uri pentru adulti. In acest context, dar si dupa ce ex-„Vulturul de Noapte” a afirmat ca iubita si fiica lui s-ar intelege destul de bine, fosta prezentatoare TV face declaratii.

Este binecunoscut ca, atunci cand vine vorba de ea, dar mai ales de fiica ei, Bianca Dragusanu se transforma intr-o adevarata leoaica. Asa se face ca reactia pe care a avut-o imediat dupa dezvaluirile legate de trecutul „actualei” lui Victor Slav, este in spiritul caracteristic. Bianca Dragusanu afirma ca stia despre „meseria” pe care iubita „fostului” a practicat-o, insa nu are de gand sa o condamne.

In plus, Bianca Dragusanu a dezvaluit, in exclusivitate pentru CANCAN.RO, ca, desi detinea de mai multa vreme aceasta informatie, asta nu a impiedicat-o sa o lase pe Sofia sa petreaca timp alaturi de tatal ei si, implicit, alaturi de iubita acestuia.

„In general, imi este greu sa-mi las copilul cu o alta femeie, dar, pentru ca am incredere in el, stiu ca face alegeri corecte, ca e un barbat cerebral si ca fata sta cu el. Stiam de acest detaliu despre ea, dar cred ca, pana la urma, nu este de condamnat pentru ca este o femeie care stie ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodata nimic rau despre ea, nu are de ce sa-mi fie frica. Pana la urma, eu sunt leoaica si nu cred ca ar vrea sa intre in conflict cu o leoaica.

loading...
Deocamdata stau linistita! Oricum, copilul traieste si locuieste cu mine, se duce o data la doua saptamani la tatal ei acasa, o zi. Deci, nu cred ca cineva ar vrea sa intre in conflict cu o leoaica. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problema! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare stie ce e mai bine de facut „, ne-a declarat Bianca Dragusanu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro