Ce pensie alimentara primeste fiul Andreei Mantea de la tatal sau, Cristi Mitrea

Dupa o scurta poveste de dragoste in urma careia a ramas insarcinata, Andreea Mantea a fost parasita de Cristi Mitrea. Fostul luptator este implicat, insa, in cresterea fiului sau si ii plateste si pensie alimentara lunara. Una modesta, ce-i drept, insa Andreea Mantea castiga suficient de bine incat fiului ei sa nu-i lipseasca nimic.

Andreea Mantea si Cristi Mitreas-au cunoscut in cadrul emisiunii „Burlacita’, in anul 2014. Insa, dupa ce vedeta Kanal D a ramas insarcinata, aceasta a fost parasita de tatal copilului ei. In 2015, in luna mai, prezentatoarea TV l-a nascut pe fiul ei, David.

Din fericire, Cristi Mitrea este un tata implicat in cresterea fiului sau si nu s-a pus niciodata problema sa nu ii plateasca si pensie alimentara.

Potrivit unei surse din anturajul celor doi, Cristi Mitrea plateste lunar suma de 200 de euro pentru pensia alimentara.

loading...
Mitrea plateste 200 de euro pe luna pensie alimentara si este extrem de implicat in cresterea baiatului. Se inteleg de minune, se consulta pentru orice si se ajuta la nevoie’, au declarat surse din anturajul celor doi, arata Playtech.

Din fericire, Andreea Mantea castiga foarte bine in televiziune si isi permite sa-i ofere fiului ei tot ce isi doreste. Conform Libertatea, aceasta ar primi suma de aproape 20.000 de euro in fiecare luna.

De asemenea, pentru emisiunea ‘Se striga darul’, aceasta ar fi incasat inca 5.000 de euro, avand in vedere faptul ca trebuia sa se intoarca in tara, din Turcia, pe vremea cand prezenta ‘Puterea Dragostei’, pentru a pleca cu masina la nunti.

Andreea Mantea a facut marturisiri uluitoare despre perioada in care forma un cuplu cu tatal copilului ei, Cristi Mitrea. Prezentatoarea TV a vorbit despre chinurile la care a fost supusa, chiar si cand era insarcinata.

„A venit timpul sa va fac o confesiune. Este despre mine si despre copilul meu. M-am ferit sa vorbesc public despre povestea dintre mine si tatal copilului meu, pentru ca mi-a fost mult prea greu si prea rusine sa imi expun public toata suferinta prin care am trecut.

Mi-a fost prea rusine ca acest copil sa vada sau sa citeasca despre tot ce mi-a facut tatal lui.

Am vrut sa il protejez pe David si sa nu ii stric imaginea despre parintele lui. Am vrut sa nu stie cate batai am indurat, chiar si cu el in pantec’, a spus Andreea Mantea, citata de libertateapentrufemei.ro.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro