Lidia Buble, renegata de familie?

Lidia Buble provine dintr-o familie de penticostali, extrem de credincioasa, cu doi pastori in casa, in timp ce, vedeta traieste aventura vietii ei la Bucuresti. De-a lungul timpului, relatiile in care vedeta a fost implicata au facut deliciul in spatiul public.

In ultimii ani, Lidia Buble a devenit o figura extrem de cunoscuta in showbiz-ul romanesc, pe langa succesul imbatabil in industria muzicala, numele artistei a fost asociat cu nume ale unor barbati cunoscuti din Romania.

Desi provine dintr-o familie credincioasa, se pare ca Lidia isi face viata la Bucuresti, relatiile cu diferiti barbati au facut deliciul in spatiul public.

De-a lungul anilor, numele Lidiei Buble a fost asociat cu nume ale unor barbati cunoscuti din Romania, precum Cezar Juratoni, un celebru pugilist, Razvani Simion, Cobra Tate, actorul cubanez Harlys Becerra, iar, mai nou, fostul patron al unui program de televiziune sportiva, Horatiu Nicolau.

Familia cantaretei parte deranjata de instabilitatea in relatii a acesteia, insa, atunci cand sunt intrebati de acest lucru incearca sa evite subiectul cu diplomatie, semn ca este un subiect sensibil pentru ei.

loading...
Fratele artistei, care este pastor la Biserica Emanuel din Deva, a evitat sa vorbeasca despre viata amoroasa a surorii lui si i-a urat numai de bine.

”Ce sa spun despre asta? Eu nu ma prea pricep, nu e treaba mea! Multa sanatate ii doresc”, a spus pastorul Simion Buble, fratele Lidiei, pentru Fanatik.ro.

Tatal vedetei, pastor si el la aceeasi biserica din Deva, nu s-a aratat deloc incantat sa vorbeasca despre aventurile fiicei lui.

”Nu pot sa discut despre asa ceva, tot ce conteaza este sa ne dea Dumnezeu sanatate”, a spus Viorel Buble, pentru sursa citata.

Mai mult, relatia dintre Lidia si familia ei pare ca s-a deteriorat, fratele artistei a dezvaluit ca nu mai tine minte de cand nu a mai vorbit cu soara lui.

”Acum, eu sunt pe santier, nu pot vorbi si nici nu stiu cand am vorbit cu Lidia! Doamne ajuta ”, a spus Simion Buble, pentru aceeasi sursa.

Lidia Buble se confrunta cu o multime de probleme in ultima perioada. Activitatea publica a artistei a fost grav contestata, dupa ce a participat la un show de televiziune, alaturi de sora ei, unde au pozat impreuna, iar imaginea sugereaza nudidate, mai ales ca, provin dintr-o familie de penticostali.

Lidia a inceput sa primeasca mesaje acide, iar unul dintre ele este de la una dintre cele mai cunoscute figuri ale cultului penticostal.

”Era mai bine daca te-ai fi rugat tu pentru sora ta sa o intorci la mantuire, nu sa te traga ea in iad pe tine. Imi pare rau pentru amandoua, nu va judec. Dar sa stii ca neascultarea de Domnul este mai rea decat ghicirea si vrajitoria. Daca nu te intorci degraba la Dumnezeu, o mare depresie iti va fi ingaduita si vei avea mult de suferit.

Cu Dumnezeu nu te joci, nici tu, nici Lidia. Cand va veni pedeapsa lui Dumnezeu peste amandoua, nimeni si nimic nu va va mai putea scapa. Eu am fost in lume, stiu ce inseamna TV si minciuna diavolului. Nu uita ca ce e la TV totul e minciuna si dureaza doar un episod, dar iadul e vesnic”, este mesajul pe care cele doua surori l-au primit.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro