ADEVARATUL MOTIV PENTRU CARE DAN BITTMAN S-A DESPARTIT DE LILIANA

Dan Bittman si Liliana Stefan s-au despartit dupa 25 de ani de relatie si trei copii, dar motivul a fost tinut „la secret”. Pana acum! CANCAN.RO a intrat pe firul narativ al cuplului si a aflat detalii exclusive despre „jocurile” pe care solistul de la Holograf le-ar fi facut de-a lungul timpului.

La sfarsitul lui 2020, Dan Bittman marturisea ca nu mai formeaza de patru ani un cuplu cu mama celor trei baieti ai lui si ca de un an nici nu mai locuiau impreuna. Vocalistul trupei Holograf spunea atunci ca Liliana Stefan a fost femeia pe care a iubit-o cel mai mult si ca isi asuma vina pentru faptul ca lucrurile nu au mai functionat.

Tot atunci, apropiatii artistului o considerau pe Monica Odagiu de vina pentru destramarea casniciei sale. Insa, adevarul ar fi cu totul altul!

Potrivit surselor, Dan Bittman ar fi facut o adevarata pasiune pentru Andreea Ilie, alaturi de care ar fi avut si o relatie. Ce-i drept, cu pauze destul de dese, dar cu sentimente marete. Atat de marete, incat mezzosoprana chiar l-ar fi „tradus” pe Bobby Paunescu, la un moment dat.

Insa, intorcandu-ne la subiectul principal, se pare ca Liliana Stefan ar fi stiut de aceasta „pasiune” a cantaretului, dar ar fi considerat, cel putin la inceput, ca este doar o aventura si poate inchide ochii, asa cum o mai facuse.

loading...
Timpul insa a demonstrat contrariul, iar paharul s-ar fi umplut! Unde mai pui ca deja femeia care-i fusese alaturi atatia ani nu ar fi suportat sa fie inlocuita cu cineva care-i seamana destul de mult. Asa se face ca, intr-o zi, Liliana i-ar fi spus artistului sa plece! De acolo nu a mai fost decat un pas, iar artistul a parasit vila pe care o ridicase impreuna cu Liliana Stefan.

Solistul de la Holograf se indragostise iremediabil de Andreea Ilie! Asa stiau si vedeau apropiatii, insa era ceva ce nu mergea. Tot aceleasi surse ne-au dezvaluit ca mezzosoprana si-ar fi dorit „exclusivitate”, aspect care nu i-ar fi convenit deloc artistului. Dan Bittman se obisnuise cu viata de holtei:

„Andreea e o tipa funny careia ii place promovarea, e deschisa; ea cocheteaza de multi ani cu mai multe vedete masculine de pe la noi, in ideea ca, pana la urma, o sa se casatoreasca. Dar nu i-a mers relatia nici cu fostul iubit al Corinei Danila, Norris Mageanu, nici cu Dan sau Bobby Paunescu – cu care ar fi fost mai mult amica – si nici cu altii.

Cat despre asa-zisa treaba cu Razvan Simion, nu a fost nimic intre ei, dar da, se cunosc si se plac.

Ori e nehotarata, ori poate ca stie ea mai bine ce isi doreste: adica pe cineva stabil care s-o ia si de sotie. Cert este ca i-a zis de data asta si ea pas lui Bittman”, ne-a dezvaluit o sursa din anturajul cantaretei.

In acest moment al vietii lui, Dan Bittman este aparent singur, fara nicio relatie oficiala. Solistul militeaza impotriva restrictiilor pandemiei, care, in ultimii doi ani, i-ar fi subtiat conturile nu numai lui, dar si multor alti artisti.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro