Andreea Marin: „Imi mai doresc un copil! Si ce daca am 47 de ani?”

Andreea Marin a fost invitata La Maruta si a vorbit despre cum s-a incheiat anul trecut pentru ea, dar si despre ce asteptari are de la acest an, pe care il considera „anul ei”.

Mai mult, Andreea marturiseste ca a inceput 2022 cu aceasta convingere ca totul o sa mearga pentru ea ca pe roate. A si marturisit isi mai dorreste un copil:

„Bineinteles ca imi dorescc inca un copil! Sa dea Dumnezeu! Multi spun ca am 47 de ani! Si ce daca, fac tot ce pot eu sa ma mentin tanara.”

„Eu nu am o apropiere de numeroloie, dar stiu ca 2022 va fi anul meu. Am calcat cu aceasta convingere in anul acesta.(…)Sunt nascuta pe 22 si simt asta prin toti porii. Nu stiu cum, dar am calcat pe 1 ianuarie, in noul an, cu sentimentul asta. (…) Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu ma gandesc mai mult sa fie bine in trei, sau cine stie, ca imi doresc sa devin din nou mama.

loading...
„Sunt multe femei care cred ca sunt indrazneata, dar sa dea Dumnezeu sa mi se indeplineasca. Fac tot ce pot sa ma mentin tanara, vreau ca la nunta fiicei mele sa fiu o mama tanara. Fac sport, fac sauna. Mi-am luat si un scaun de masaj.”

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro