CATI BANI A PRIMIT BIANCA DRAGUSANU CA SA PARTICIPE LA REVELIONUL LUI DAN NEGRU

Bianca Dragusanu a fost prezenta la Revelionul de la Antena 1, celebrul spectacol prezentat de Dan Negru. Potrivit nor surse Cancan, fosta sotie a lui Victor Slav ar fi avut cel mai mare onorariu dintre vedetele care au participat la show-ul din noaptea dintre ani.

Filmarile au avut loc pe 3 si 4 decembrie, iar nume grele din showbiz-ul romanesc vor putea fi vazute, la TV, in noaptea dintre ani la Antena 1. Sefii trustului nu s-au zgarcit deloc si au bagat mana adanc in buzunare pentru personajele ”Regelui audientelor”.

O sursa CANCAN.RO ne-a dezvaluit ca toti invitatii la un loc ar fi platiti cu aproximativ 200.000 de euro. Cea mai bine platita vedeta dintre toate, insa, ar fi Bianca Dragusanu. Blondina si-a negociat ”la sange” contractul, iar pentru 16 ore de filmare ar fi cerut un sfert din pretul rochiei pe care a purtat-o in platoul de televiziune.

”Ea este cea mai scumpa invitata, alti artisti avand contracte de maximum 1.000 de euro. Bianca Dragusanu nu-si negociaza singura contractele, are un agent, ca vedetele de la Hollywood. Bianca Dragusanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta in emisiune o rochie de 7.500 de euro, asa ca a vrut sa fie platita macar cu 25% din pretul tinutei. Rochia este superba, decoltata si foarte stramta, la care va asorta incaltaminte de lux, cu tocuri de 12 cm”, a marturisit o sursa din trust pentru Playtech.

loading...
„Protevelionul”, un spectacol oferit de PRO TV pentru noaptea dintre ani, a reusit sa adune pentru prima data in 20 de ani mai multi telespectatori decat „Revelionul Starurilor” al Antenei 1, prezentat de Dan Negru, scrie Pagina de Media, care publica cifrele audientei de noaptea tdintre ani.
De obicei, noaptea de Revelion era putinele zile din an in care Antena 1 depasea cu mult PRO TV, care ani la randul a difuzat filme, noteaza Pagina de Media.
„Protevelionul”, spectacol care a inceput de la ora 20.00, cu vedetele postului si cu invitati, prezentat de Pavel Bartos si de Raluka, cu dialoguri intre prezentatori si invitatii care erau permanent in platou, multa muzica populara si de petrecere, putin mister, totul filmat ca un talent show (a fost in platoul in care se filmeaza „Romanii au talent”, „SuperStar” sau „Vocea Romaniei”).

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro