CE A PATIT DANIELA CRUDU DUPA CE S-A IMBRACAT ASA DE REVELION, IN KENIA.

Daniela Crudu a ales sa isi petreaca noaptea dintre ani departe de Romania, in indepartata Africa, in Kenia. Chiar daca acolo nimeni nu stie cine este Cruduta, felul in care a ales sa se imbrace a ales atentia bastinasilor, care au fost extrem de incantati de prezenta ei.

Un deux pieces auriu, format dintr-o fusta mulata, mai scurta in fata si mai lunga in partea din spate si o camasa cu decolteu adanc, legata chiar sub sani, a fost tinuta pe care Daniela Crudu a ales sa o poarte de Revelion.

Pe Instatory, Cruduta a postat mai multe fotografii, insa, una a atras atentia tuturor: cea in care este tinuta in brate de nu mai putin de cinci barbati africani, imbracati extrem de sumar!

Daniela Crudu s-a retras din televiziune si a marturisit ca nu mai este tentata sa revina pe micile ecrane. Vedeta a dezvaluit si din ce castiga bani in momentul de fata, dupa ce a renuntat la proiectele TV.

loading...
Daniela Crudu s-a reorientat spre alt domeniu, iar acum castiga bani frumosi din contractele de imagine. Face publicitate pentru diverse branduri si este MC la diverse evenimente.

„Cam atat fac, am contracte de imagine. Dar nu ma plang, ii multumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am si evenimente ca MC, prezint in cateva cazinouri, am contacte cu o casa de pariuri sportive, apoi cu votca si la haine”, a declarat Daniela Crudu, in urma cu ceva timp.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro