CRBL, atacat dur de sotul Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu si Daniel Niculescu formeaza un cuplu din anul 2015. Un an mai tarziu, perechea s-a casatorit, in septembrie 2021 aniversand 5 ani de casnicie. Cuplul are impreuna o fiica, Rebecca Maria (5 ani), nascuta in iunie 2016.

In prezent, Andreea se afla in Republica Dominicana, unde participa in competitia sportiva Survivor Romania 2022, in echipa Faimosilor. Recent, intre Andreea si CRBL, coechipierul ei, s-a aprins un conflict in urma caruia solistul a jignit modelul.

Vizibil deranjat de reactia artistului, sotul Andreei Tonciu i-a transmis acestuia un mesaj in mediul online. „Nu iti este rusine sa vorbesti numai cu p***? Arata-ti barbatia prin altceva, nu injurandu-mi sotia! Nu te gandesti ca ai si tu o fetita si ca poate o sa fie injurata la randul ei de barbati in viitor?”, a inceput Daniel Niculescu.

„Nu ai pic de demnitate in tine daca ai ajuns sa injuri femei intr-o competitie in care barbatii ar trebui sa aiba grija de ele, pentru ca sunt mai slabe decat voi. Arata-ti barbatia cu MINE, nu cu sotia mea! JALNIC!! Atat am de spus in legatura cu «barbatii» din ziua de azi, in special «domnul» CRBL, care in emisiunea Survivor mai are putin si ia femeile la bataie”, a mai scris. „Noroc ca mai sunt reguli in acea emisiune, ca daca nu, nu cred ca mai avea mult si se ajungea sa dea si in ea! DEZAMAGIT PROFUND DE ATITUDINEA ACESTUI «DOMN» NEA CAISA! Ne vedem curand, Nea Caisa….”, a incheiat. CRBL si sotia lui, coregrafa Elena Andreianu, formeaza un cuplu de la inceputul anului 2008. Impreuna au o fiica, Alesia, in varsta de 11 ani.

loading...
Dupa ce Andreea Tonciu a criticat-o pe Laura Giurcanu pentru ca a stat „in apa cu un baiat (concurentul Radu Itu) trei ore”, avand iubit, CRBL a intervenit in conversatie: „Niciodata sa nu mai faceti greseala sa intrati in jocul ei”. „Nu-ti mai face harfele astea cu mine. (…) Daca ma mai ataci de trei ori cu «barbat ca tine»… Vezi, ca eu ma sui pe tine. Stai dracu’ in banca ta”, a continuat CRBL. „Suie-te pe mine. Ia sa vedem, poti?”, a replicat Andreea. „Este o expresie, dar la scoala n-ai fost sa o inveti”, a incheiat artistul.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro