De ce s-a dus Loredana Groza la munte cu Nick Casciaro

Loredana Groza a inceput noul an cu o colaborare muzicala inedita. Indragita artista a plecat intr-o escapada la munte, cu un grup de prieteni printre care s-a aflat si Nick Casciaro, marele castigator al sezonului 10 X Factor Romania. Loredana si-a luat elevul din show-ul de talente de la Antena 1 pentru a oferi publicului o surpriza muzicala perfecta pentru sfarsitul anului.

Dar mini-vacanta la munte nu s-a rezumat doar la munca, Loredana si cei cu care se afla acolo profitand de pauzele dintre concerte pentru a se bucura de zapada. Diva a postat in mediul online mai multe materiale foto si video de la munte, bucurandu-i astfel pe cei care ii urmaresc activitatea in mediul online.

“Am avut primul concert dupa X Factor. A fost minunat. Ne-am conectat cu publicul. Va multumim pentru toata sustinerea. Nick este extrem de fericit. Nu stie cum sa raspunda la toate mesajele”, a spus Loredana Groza, la Antena 3.

Artista a mai precizat ca are planuri mari pentru inceputul de an si vor urma multe surprize pentru fani:

“In curand vom merge in Italia pentru a inregistra ceva. In ianuarie pregatim lucruri noi.”

loading...
Finala X Factor 2021 a avut loc inainte de Craciun, pe 23 decembrie. Marele castigator al editiei cu numarul zece si al premiului de 50,000 de euro a fost italianul Nick Casciaro, in varsta de 31 de ani, reprezentantul echipei Loredanei. Nick s-a nascut in Bolzano, Italia, este pasionat de muzica si sport si are o iubita italianca, pe nume Maria Sacchi, car i-a fost alaturi in scurta vacanta la munte.

Nick a castigat X Factor, sezonul 10, dupa ce s-a luptat cu Aandrei Dutu, din echipa lui Stefan Banica, cu trupa formata de Delia, Jomajii si cu Bryana Holingher, reprezentanta exhipei lui Florin Ristei. Finaliastul a fost ales prin votul publicului telespectator.

La marea finala, invitatii speciali au fost artistii Lora, trupa Super 4, Dinu Iancu Salajanu si Zanni.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro