Oana Zavoranu si sotul ei vor sa se mute in America

Recent, Oana Zavoranu (48 de ani) a dezvaluit care sunt planurile ei pentru anul 2022. Prezentatoare TV isi doreste sa faca un film, sa-si relanseze emisiunea de pe YouTube si sa se mute in Statele Unite ale Americii. Oana si sotul ei, Alex Ashraf (35 de ani), sunt casatoriti din anul 2016 si sunt pregatiti sa investeasca intr-o locuinta in America.

„Imi doresc sa plecam in America, daca ne ajuta Dumnezeu sa ne luam o casuta acolo, sa stam si acolo si aici. La inceputul anului am facut cu sotul meu o lista cu ceea ce dorim sa ni se intample”, a declarat Oana Zavoranu, la Antena Stars.

„Imi doresc si sa fac un film, nu neaparat dupa viata mea, un film pur si simplu. Am un scenariu de film foarte bun, este inscris deja la OSIM. Este un thriller-horror, ceea ce in Romania, din cate stiu eu, nu exista. La regie nu m-as baga. Am in minte un om care mi-a fost regizor pentru niste seriale in care am jucat si cred ca este foarte bun, am sa apelez la el”, a continuat.

„Emisiunea de pe YouTube revine in forta cu o echipa asa cum vreau eu, la inceputul anului acesta. Am scapat de oamenii toxici si de oamenii care nu vor sa evalueze din viata mea. Am anuntat al doilea sezon din emisiune si nu a fost ceea ce a trebuit, nu mi s-a parut o evolutie, ci o involutie. Eu, daca nu consider ca acel ceva este la inaltimea mea si la cerintele si asteptarile mele, n-am o problema sa spun stop. Mirosea a saracie. Ideea era sa aducem privitorilor produse din ce in ce mai calitative, profi”, a incheiat.

Oana si Alex detin din anul 2017 o clinica in Sectorul 5 din Bucuresti. Anul trecut, tot la Antena Stars, prezentatoarea TV a dezvaluit ce cifra de afaceri a inregistrat clinica in anul 2021.

loading...
„Pentru ca, zic eu, am fler si stiu ce trebuie sa fac ca sa mearga lucrurile bine, am ajuns sa fac o cifra frumoasa de afaceri. Se poate verifica. (…) Anul trecut, adica anul acesta, am avut o cifra de afaceri de 3 milioane de euro. Din aceasta cifra de afaceri, castigul meu este undeva la un milion si un pic de euro, bani curati”, a declarat Oana Zavoranu, la „Xtra Night Show”. „Sunt bani facuti corect, cinstit, munciti, nu furati. Sunt bani facuti intr-o clinica in care oamenii sunt foarte multumiti de serviciile pe care le oferim”, a completat. Clinica Oanei Zavoranu si a sotului ei ofera mai multe servicii de radiodiagnostic si imagistica medicala precum RMN si Tomografie Computerizata.

Actrita a dezvaluit anul trecut ca este pregatita sa devina mama si ca isi doreste sa aiba un baiat. „Trebuie sa fie baiat. Baiatul lui ma-sa! Realizati ce fel de soacra mare voi fi peste ani, cand le voi fugari pe toate hotocarlele si specimenele din jurul baiatului meu?”, a declarat Oana Zavoranu, pentru Playtech. Totodata, Oana a admis ca, desi isi doreste sa devina mama, nu vrea sa-si poarte copilul in pantec. „Vreau sa fiu mama. Recunosc, nu sunt facuta sa tin un copil in burta noua luni, sa am tot felul de stari, sa merg la toaleta din zece in zece minute fiindca cineva apasa pe vezica mea, sa am degetele umflate sau mai stiu eu ce altceva, dar vreau sa fiu mama!”, a mai spus pentru aceeasi sursa.

Oana si sotul ei isi doresc sa apeleze la o mama-surogat. „M-am interesat. In Ucraina exista o clinica de specialitate care exact cu asta se ocupa. Si totul este absolut legal! Medicii de la clinica consulta cuplul interesat sa devina parinti, vede daca poate recolta de la barbat si de la femeie ceea ce au nevoie pentru inceperea procesului vietii si daca treci de etapa asta mai trebuie doar sa gasesti mama-surogat”, a mai spus actrita. „Sigur ca tot procesul nu e simplu deloc, ca trebuie nu doar sa fii sanatos, ci si sa fii atent la contractele semnate cu diverse parti. Fiindca s-au mai vazut povesti cu mame-surogat care au incercat tot felul de santaje ulterioare asupra parintilor in cauza, din simplul motiv ca cei care apeleaza la asemenea metode sunt oameni avuti sau milionari de-a dreptul”, a continuat. „Asadar, numai mama-surogat pana o gasesti, pana ajungi cu ea la un acord, fiindca nimeni nu tine in pantecele sale un copil gratis, timp de noua luni, nu e deloc simplu!”, a incheiat.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro