Diagnostic crunt pentru ADDA, dupa multe investigatii

ADDA este una dintre cele mai apreciate cantarete de la noi, insa acum se vede nevoita sa se retraga din viata publica o vreme, dupa un diagnostic dur primit din partea medicilor.

Problemele de sanatate i-au dat mari batai de cap ADDEI in ultima vreme. Diagnosticata si tratata pentru dermografism, o boala care ii lasa urme adanci si pronuntate pe piele, la cea mai mica atingere, ea si-a schimbat radical stilul de viata in ultimul an si jumatate. Si totusi starea sa nu se ameliora. Din contra! Artista a continuat investigatiile si abia acum a aflat adevarul despre boala de care sufera. Bolile, mai exact: Borelioza si Bartonella.

„Dragii mei, dupa un an jumatate de chin in care mi s-a pus diagnostic gresit si mi s-a dat tratament si mai gresit, am aflat intr-un final adevarul. A fost nevoie sa imi paralizeze anumite parti ale corpului ca sa fiu diagnosticata cu Borelioza si Bartonella – transmise de capuse si tantari, plosnite sau daca te musca animale care au asta in sange. Din pacate, inflamatia si neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a actionat la timp. Asa ca urmeaza o perioada de lupta si de tratament agresiv care dureaza in total un an si jumatate. Momentan sunt in pregatirea corpului pentru tratament. Si trag sa-mi duc la final o parte din proiecte si sa-mi onorez promisiunile. La inceperea tratamentului, ma voi retrage o perioada din spatiul public – emisiuni si aparitii, pentru ca prima tura e cea mai grea”, a anuntat ADDA pe contul ei de socializare.
loading...
Cantareata nu renunta la lansarea noului sau album, programata pentru data de 3 martie, cand va implini chiar 30 de ani: „Planuiam o lansare aniversara cu concert. Mai ales ca voi implini 30 de ani. La jumatatea lui Martie va veni si noul single. I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum in mine. Si promit sa-i dau in cap. Sa-l nenorocesc pana ii sar fulgii”.
ADDA este revoltata din cauza ca a fost nevoie de un an si jumatate pentru a primi un diagnostic corect, insa a subliniat ca nu isi doreste ca povestea sa sa se transforme intr-un scandal cu medicii. „Faptul e consumat. Eu sper doar sa nu mai trimita pacientii pe piste gresite si sa se trezeasca la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENTIE SI TRATARE LA TIMP! Pentru ca, DA , aceste doua “minunatii” te pot ucide sau te pot nenoroci pe viati!!! Daca nu sunt depistate la timp. I se poate intampla oricui”, a punctat artista.

sursa: doctordebine.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro