Cate operatii estetice are Carmen de la Salciua

Carmen de la Salciua este foarte apreciata de publicul larg atat pentru vocea ei, cat si pentru aspectul fizic de invidiat. Ceea ce nu multi oameni stiu este ca artista nu a aratat intotdeauna astfel, ci a trecut prin mai multe interventii pentru a avea aspectul dorit. Afla, in randurile de mai jos, cate operatii estetice are Carmen de la Salciua.

Carmen de la Salciua se numara printre cele mai cunoscute cantarete de muzica de petrecere de la noi din tara. Artista are o multime de fani pe retelele de socializare, agenda ii este plina cu diferite cantari, iar pe plan personal lucrurile nu i-au mers niciodata mai bine ca acum.

Foarte sincera si deschisa de fel, Carmen de la Salciua nu s-a jenat niciodata sa recunoasca faptul ca s-a lasat pe mainile chirurgilor plasticieni pentru a avea aspectul la care a visat intotdeauna. Este clar ca si-a injectat acid hialuronic in buze, insa este aceasta oare singura interventie pe care o are la nivelul fetei? Afla acum cate operatii estetice are Carmen de la Salciua.

Carmen de la Salciua s-a schimbat mult in ultimii ani, atat din punct de vedere al stilului vestimentar, cat si fizic. Fiind acuzata in nenumarate randuri de internauti ca are mult prea multe interventii estetice, cantareata nu s-a mai abtinut si a dat cartile pe fata chiar pe pagina ei oficiala de Instagram.
Potrivit declaratiilor ei, singurele interventii la nivelul fetei ar fi acidul hialuronic din buze, operatia de rinoplastie si fatetele dentare.

„Sunt asa cum m-a lasat Dumnezeu! Ajustarile estetice: o rinoplastie pentru ca aveam nevoie! Restul nu sunt operatii! E normal sa ai grija de tine ca femeie! Daca iti plac melodiile mele iti multumesc! De restul frustrarilor nu sunt interesata, absolut deloc! Nu am jignit si nu am judecat deciziile nimanui si mi-ar placea sa se comporte toti oamenii asa!

loading...
„Nu am spus despre mine ca as fi model, nu m-am autointitulat nicicum …am lasat oamenii mereu sa creada ce vor! Cei care vor sa vada dincolo de o poza …vor vedea! Din pacate, nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi si oricum ar arata un om, nu are nimeni dreptul sa judece!”, a scris Carmen de la Salciua pe contul ei de Instagram, la momentul respectiv.

Desi multi spun ca ar avea si silicoane, artista neaga cu vehementa si sustine ca acestia sunt sanii ei naturali.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operatie a mea este cea la nas, rinoplastie. In rest, mici ajustari la nivelul fetei, insa vreau sa va spun ca operatia la nas mi-a schimbat intreaga fizionomie a fetei pentru ca eu chiar aveam o problema cu asta”, a continuat artista, despre faptul ca se spune ca are silicoane.

Pe langa operatiile estetice pe care si le-a facut, Carmen de la Salciua a si slabit intre timp, iar acum are un corp de invidiat. Diferentele se vad cu ochiul liber, daca ne uitam la pozele din 2016, in care artista arata complet diferit, potrivit wowbiz.ro.

In urma cu mai mult timp, artista le povestea fanilor de pe retelele de socializare ca operatia la nivelul nasului nu s-a finalizat chiar asa cum era planificat. Se pare ca a avut parte de cateva complicatii la momentul respectiv, dat fiind faptul ca nu putea sa respire decat doar pe gura.

„Singura senzatie pe care am simtit-o dupa anestezie, dupa ce m-am trezit din operatie, a fost de disconfort, pentru ca nu puteam sa respir decat pe gura. Dar asta a durat doar sase zile, iar dupa doamna doctor s-a ocupat”, a povestit Carmen de la Salciua pe Instagram, la scurt timp dupa ce si-a facut operatia de rinoplastie.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro