Simona Gherghe nu mai poate avea copii

Simona Gherghe nu mai poate avea copii. Prezentatoarea traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Razvan Sandulescu, cu care are doi copii, o fetita si un baietel. Vedeta nu mai face al treilea copil, din cauza problemelor de sanatate.

Simona Gherghe nu mai poate avea copii. Vedeta a marturisit pe retelele de socializare ca nu mai are voie sa ramana insarcinata deoarece a avut doua sarcini dificile. Prezentatorea TV de la Antena 1 este recunoscatoare pentru cei doi copii minunati din viata ei si sustine ca a fost destul de dificil sa ramana insarcinata.

”Nu, suntem in formula completa. In plus, nici nu mai am voie, am avut doua sarcini dificile. Nu ma ajuta nici varsta: am 44 de ani. Oricum, la cat de greu am ramas insarcinata, nici macar nu indrazneam sa visez sa am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe retelele de socializare.

De cand a devenit mama, stilul de viata al Simonei Gherghe s-a schimbat radical, iar prezentatoarea TV a marturisit ca niciodata inainte sa aiba copii nu se trezea de dimineata.

loading...
„Ma gandeam la vechea Simona, pe vremea cand nu aveam copii, si va marturisesc ca pentru mine nu exista ora 8. Asta ma duce cu gandul la cat de diferiti suntem in anumite perioade ale vietilor noastre.”, a marturisit Simona Gherghe.

Lucian Viziru a vorbit recent despre cearta pe care a avut-o cu Simona Gherghe si sustine in continuare ca om de presa nu ar trebui sa gestioneze niciodata in acest mod scandalos situatiile.

„M-a enervat, da-o d%#*u de aici, de… M-au invitat la emisiune si eu le-am cerut… nu stiu, 2.000 de euro sau ceva de genul asta, ca sa cant in emisiune. Cand a iesit pe post, m-a facut Robbie Williams de Romania, ca cine te crezi…

Nu ai voie sa ai, ca jurnalist, genul asta de remarci. Adica tu poti sa fii impartial si atat. Ea voia sa vorbeasca despre… (n.r. – povestea dintre Lucian Viziru si Tania Budi). A fost o chestie, care iar m-a… A fost ceva acolo, dar nu vreau sa mai discut, nu mai conteaza. (…)

Nu m-am impacat cu Simona. A ramas insarcinata, nu stiu de ce a iesit din schema. Oricum ce a facut ea in direct… nu se face. Nu ai voie cand esti om de presa sa faci ce a facut ea”, a declarat el in podcast la Catalin Maruta.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro