Jennifer Lopez si Ben Affleck sunt, in sfarsit, sot si sotie

La 20 de ani dupa prima lor logodna, cei doi au spus „Da“ in Las Vegas.

Au asteptat acest moment doua decenii si, tocmai pentru a nu mai lasa nimic sa stea in calea fericirii lor, au ajuns sa se casatoreasca… pe repede inainte. Caci Jennfier Lopez si Ben Affleck au ajuns sa-si promita dragoste vesnica intr-o micuta capela din Las Vegas, fara sute de invitati si fara tam-tamul mult-asteptat de la o ceremonie nuptiala intre doua vedete de talia lor.

Imbracati amandoi in alb, el cu un sacou cu trandafir la rever, iar ea intr-o rochie simpla, fara maneci, cu parul lasat liber pe umeri, cu bucle in cascada si un voal classic, Ben Affleck si Jennifer Lopez au avut parte de momentul lor unic, departe de zgomotul lumii si de bliturile nesuferite ale paparazzilor, la trei luni de la logodna lor cu repetitie.

Totusi, cei de la „Hollywood Reporter“ au „mirosit“ ca sunt pe cale sa se casatoreasca, dupa ce au aflat ca cei doi au primit certificatul in baza caruia se putea casatori, in urmatoarele 12 luni, pe teritoriul statului Nevada. Si, vigilenti, au stat pe urmele lor. Intre timp, insa, cei doi isi pregateau deja tinutele si verighetele.

Vestea a fost confirmata de artista in varsta de 52 de ani in newsletterul trimis de blogul sau oficial, On The JLo, in care a impartasit detalii despre nunta lor intima, organizata la Little White Wedding Chapel.

„Am reusit. Dragostea e frumoasa. Iubirea este bunatate. Si se dovedeste ca dragostea are rabdare. Douazeci de ani de rabdare“, a scris ea in postarea ei, pe care a semnat-o „doamna Jennfier Lynn Affleck“.

Nota a fost completata cu instantanee si videoclipuri cu cei doi pregatindu-se pentru marele moment.

Jennifer Lopez a mai fost casatorita cu Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) si Marc Anthony (2004-2014). Ben Affleck a fost casatorit o singura data, cu actrita Jennifer Garner, din 2005 pana in 2018.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro