Jennifer Lopez, primele referiri la identitatea de gen a fiicei sale

Jennifer Lopez a facut o declaratie surprinzatoare pentru fanii sai. Diva latino a cantat in duet cu fiica sa, Emme, la care a facut referire folosind pronumele de gen neutru “They/them” (ei/lor).

Pronumele “They/them” este preferat de persoanele cu identitate non-binara, care include un spectru de identitati de gen, care nu sunt exclusiv masculine sau feminine, ci mai degraba cad in afara acestei binaritati. Multe persoane non binare se identifica cu alt sex decat cel atribuit la nastere.

La cea mai recenta aparitie pe scena, Jennifer Lopez si-a prezentat fiica folosind pronumele “them/they”, facand referire astfel la identitatea sa de gen.

“Ultima oara cand am cantat impreuna se intampla pe un stadion mare si i-am rugat sa cante cu mine, dar ei n-au vrut. Asta e o ocazie foarte speciala. Ei sunt foarte, foarte ocupati. Cu agenda plina. Si foarte scumpi”, a glumit J Lo.

Jennifer Lopez nu este singura vedeta de la Hollywood cu un copil care s-ar putea identifica cu alt gen. Megan Fox si Charlize Theron au doi baieti, care se identifica cu genul feminin.

De asemenea, in showbiz sunt mai multe vedete care prefera pronumele they/them, printre ele aflandu-se Demi Lovato, Sam Smith, Elliot Page sau Ruby Rose.

Sursa foto: PROFIMEDIA/ protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro