Simona Halep divorteaza de Toni Iuruc, la mai putin de un an de la cununia civila

Simona Halep ar urma sa divorteze de Toni Iuruc, la mai putin de un an de la casatoria civila.

Cel mai probabil in cursul zilei de joi, Halep si Iuruc ar urma sa parafeze actele la notariat pentru despartire. Cei doi nu vor imparti nimic in urma divortului, asa cum au stabilit inca de la inceput, noteaza ProSport.

Halep si Toni Iuruc s-au cununat civil anul trecut, mai exact pe 15 septembrie, iar pe 13 noiembrie urmau sa aiba cununia religioasa si nunta, la Cazioul din Sinaia, eveniment pentru care au trimis invitatii pentru aproximativ 300 de persoane.

Avand in vedere situatia actuala, evenimentul nu va mai avea loc. Parintii lui Halep au insistat ca cei doi sa mearga mai departe, motiv pentru care Simona si Toni Iuruc au fost, in aceasta vara, intr-o vacanta in Grecia.

„Sunt fericita in viata personala, de cand l-am intalnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potriveste personalitatii mele, e putin mai in varsta si imi intelege toate toanele. In general, jucatorii de tenis au toane.

E usor la academie. Toni vine aici in weekend-uri, are la randul lui munca de facut acasa, iar timpul petrecut impreuna e perfect si ma ajuta sa continui cu tenisul”, declara Simona Halep, pentru TennisMajors.com, anul trecut.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro