ANDA ADAM S-A APUCAT DE ONLYFANS!

Anda Adam i-a lasat pe toti cu gura cascata! Cunoscuta cantareata s-a apucat de OnlyFans la 43 de ani si a dat de veste tuturor fanilor ei printr-o postare bizara. Vedeta si-a scos picioarele la inaintare, anuntand ca si-a facut cont pe celebra platforma cu poze si filmari deocheate. Numele ei se alatura altor personaje cunoscute din showbiz, printre care si Loredana Chivu, Daniela Crudu, Ema Karter, care fac bani frumosi datorita acestei „afaceri” online. Ce tarif are fosta iubita a lui Victor Slav?

Anda Adam se numara printre cele mai cunoscute artiste de la noi din tara, avand o cariera uriasa in spate pentru care a muncit ani la rand. A devenit faimoasa in urma cu aproape doua decenii, iar de-a lungul timpului a luat parte la multe proiecte de televiziune. Sigur ca, la un moment dat, s-a cam dus si succesul, iar aparitiile TV au fost tot mai rare. Cantareata s-a facut „femeie de casa”, si-a pus din nou pirostriile si este o mamica fericita.

Chiar si asa, n-a renuntat la concerte ori la evenimentele care-i aduc venituri frumoase. Totusi, vedeta s-a gandit cum sa faca bani frumosi si fara prea multa munca. Asa ca, a urmat exemplul altor personaje din showbizul nostru, precum Loredana Chivu ori Daniela Crudu, si a devenit activa pe platforma pentru adulti, OnlyFans.

Artista i-a luat pe toti prin surprindere, dupa ce a facut o postare pe Instagram prin care anunta ca si-a facut cont pe aplicatia respectiva. Si-a scos picioarele la inaintare si apoi si-a indemnat fanii sa acceseze link-ul din descriere, pentru a ajunge pe contul ei de OnlyFans. Cum nimic nu este gratis in aceasta lume, solista s-a gandit sa puna si un tarif pentru ca toti cei care vor s-o vada in ipostaze atragatoare, sa scoata din buzunar (ori din cont) bani frumosi pentru a-i urmari postarile.

Asa ca, blondina le cere tuturor 10 dolari pe luna, daca vor sa-i vada fotografiile si filmuletele. Nu este o suma tocmai modica, tinand cont ca multi tineri vor sa o vada pe artista din copilaria lor in ipostaze sexy. Multe vedete din lumea mondena de la noi au recunoscut ca aceasta aplicatie a ajuns o buna sursa de venit pentru ele. Postarile lor pot fi accesate de barbati si femei din toata lumea, sigur daca platesc un pret stabilit inainte de persoana in cauza.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro