DE CE A MOSTENIT ANAMARIA PRODAN INTREAGA AVERE STRANSA DE MAMA EI

Vestea ca Anca, fata cea mica a Ionelei Podan, nu va mosteni nimic din averea lasata in urma de celebra artista i-a socat pe multi. Toate astea mai ales ca inainte de moartea regretatei cantarete s-a scris ca ea si-ar fi lasat un testament in care s-a asigurat ca toata lumea va primi cate ceva. Cristi Brancu, prieten apropiat al Anamariei Prodan, a declarat in cadrul unui interviu care au fost motivele din spatele hotararii, care a fost luata chiar de Ionela Prodan.

Prezentatorul TV Cristian Brancu a dezvaluit ca Ionela Prodan a dorit sa evite conflictele in familia sa din cauza averii, asa cum s-a intamplat in alte cazuri din showbiz-ul romanesc si nu numai. Astfel, artista de muzica populara a decis ca intreaga avere stransa de ea sa o lase Anamariei Prodan. Impresarei i-a mai dat o misiune importanta: a desemnat-o drept persoana ce ii va continua contributia pe Pamant.

„Am aflat ca Anca a venit in Romania si nici macar nu a intrebat ce avea Ionela Prodan in conturi. Anca isi va continua viata in SUA, nu o intereseaza sa vina in Romania. Doamna Ionela si Ana au fost vedetele familiei. A spus ca nu o intereseaza ce a avut mama ei in Romania. Toate lucrurile vor fi coordonate de Anamaria. Anca si Ana au avut intotdeauna o relatie foarte frumoasa”, a declarat Cristi Brancu in cadrul emisiunii „Agentia VIP”.

La un moment dat, moderatorul TV a facut cateva dezvaluiri si despre Toni Antohi, iubitul Ionelei Prodan. Este acesta s-a spus ca si-ar dori sa se mute din casa unde locuise impreuna cu regretata cantareata.

„Toni este tatal meu. El a fost alaturi de mama timp de 17 ani. E familia noastra. Nu pleaca nicaieri. Si va sta in casa unde a locuit mama pana va inchide ochii definitiv„, a afirmat Cristi Brancu dupa ce a rememorat cunvintele pe care i le-a spus chiar Anamaria Prodan.

Va reamintim ca problemele de sanatate ale artistei au inceput la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat intepaturi in zona inimii si familia ei s-a panicat, pentru ca aceasta se confrunta de multa vreme cu afectiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus si un diagnostic: cancerul pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri in legatura cu maladia cu care a fost diagnosticata, de fapt. Si, pentru a avea parte de liniste, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea sa plece o perioada din tara noastra.

La sfarsitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toata lumea cu transformarea ei: si-a schimbat radical look-ul si a slabit 25 de kilograme. In cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvaluit regimul care a ajutat-o sa topeasca kilogramele in plus.

Ionela Prodan s-a nascut pe 6 octombrie 1947 si a copilarit pe malurile Dunarii. Parintii artistei de muzica populara au crescut-o in Dabuleni, judetul Dolj. Ea a urmat la Universitatea din Craiova cursurile a doua facultati – una dintre ele este Facultatea de Istorie – Cetatea Baniei fiind locul ei de formare intelectuala.

In 1970, Ionela Prodan s-a remarcat la Festivalul „Maria Tanase” din Craiova, unde a primit marele premiu. In anii ’90, ea a renuntat la cariera muzicala. Artista a fost realizatoare a emisiunii de folclor romanesc „Din bucata mea de paine” de la Radio Romania, apoi la Tele 7 abc, al emisiunilor „Iti mai aduci aminte, doamna” si „Cantecul si casa lui”.

In perioada 2001 – 2004, Ionela Prodan a coordonat in cadrul Ministerului Culturii departamentul de promovare a culturii traditionale. In noiembrie 2002, fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu i-a conferit Crucea nationala Serviciul Credincios clasa a III-a. Iar in anul 2003, artistei i-a fost decernat Ordinul Meritul Cultural in grad de Comandor de catre seful statului roman.

Datorita talentului si vocii sale inconfundabile, milioane de romani i-au apreciat muzica. Artista a cantat in duet cu Ion Dolanescu, iar piesele sale au depasit granitele tarii. Cantareata de muzica populara a performat in fata celor mai importanti oameni de pe planeta la Casa Alba. In 2013, Ionela Prodan a primit titlul de reprezentant special pentru romanii de pretutindeni din Ministerul Afacerilor Externe.

Ionela Prodan si sotul ei, avocatul Traian Tanase, au avut doua fete: Anca si Anamaria Prodan (n.: 17 decembrie 1972). Din nefericire, sotul artistei a incetat din viata pe cand fiica lui cea mare nu implinise varsta majoratului.

Artista de muzica populara era tare mandra ca devenise bunica de patru ori. Ea are o nepotica din partea Ancai, fata ei care locuieste in Las Vegas si trei, din partea Anamariei Prodan: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu si Laurentiu Reghecampf Junior.

De-a lungul carierei sale, Ionela Prodan a strans o avere impresionanta. Pe numele ei sunt 4 case, 1,4 milioane de euro, in conturi, dar si venituri oficiale de 2.200 de lei pe luna.

Conform declaratiei de avere pe care cantareata a depus-o in toamna anului 2016, in calitatea sa de candidat al PSD Covasna pentru Camera Deputatilor, aceasta ar detine o vila cu etaj despre care s-a scris ca ar valora, pe piata imobiliara, aproape 600.000 de euro.

Mai mult, in document apare informatia potrivit careia vila, care are o suprafata de 450 de metri patrati, a fost construita incepand cu 2008. In declaratia de avere a Ionelei Prodan mai apare o casa in Bucuresti (cumparata in 1991), un apartament, situat tot in Capitala (cumparat in 1996), dar si o casa de locuit, in comuna Jilava, cumparata in 2008.

Artista de muzica populara mai detine un teren agricol si unul intravilan, doua masini, bijuterii in valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro, in timp ce in conturi se afla aproape 1,4 milioane de euro, potrivit stirilekanald.ro.

Ionela Prodan nu a completat cati bani castiga din activitatea ei de cantareata de muzica populara. Conform declaratiei de avere, mama Anamariei Prodan incaseaza un singur venit, o pensie anuala de 26.400 de lei, adica 2.200 de lei pe luna. De-a lungul celor 47 de ani in care a cantat in fata fanilor, artista a avut si unele momente de pauza.

Desi intre Anca si Anamaria Prodan nu a existat niciodata vreun conflict, cantareata de muzica populara a decis sa imparta averea intre cele doua fiice si cei patru nepoti ai sai.

„Da, mi-am facut testamentul. Prima data l-am facut asa…. mai negandit, decat de mine. Apoi, le-am chemat pe amandoua fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoti nu am impartit, le-am pus bani pe numele lor si, cand vor face 18 ani, sa deschida contul. Am trei de la Ana si una micuta la Vegas. Am patru nepoti. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a declarat artista de muzica populara in cadrul unei emisiuni TV.

Printre bunurile trecute in testament s-au numarat casele din Las Vegas, din Bucuresti, dar si mai multe terenuri.

„Mi-am facut niste hartii dintr-alea acolo si le-am pus sa semneze pe amandoua! Am discutat cu ele, «Ce casa vrei tu, din Romania, din Bucuresti, de afara?» Astea, astea, astea, le-am insirat acolo: «Hai, pe care o vrei tu? pe aia, pe aia?» Si le-am pus sa semneze acolo si acum le-am intrebat si mi-au spus: «Mami, stii ca am pierdut hartia aia pe care mi-ai dat-o tu!»”, a mai povestit Ionela Prodan.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro