Iancu Sterp si Denisa Cotolan si-au luat ramas-bun, in lacrimi.

La scurt timp dupa ce a intrat in 2024, Iancu Sterp a plecat in Republica Dominicana, fiind printre razboinicii care se vor lupta pentru trofeul ”Survivor All Stars”.

?Desi i-a fost foarte greu sa se desparta de logodnica sa, Iancu Sterp spera sa o vada peste cat mai mult timp, fiind determinat ca, de data aceasta, sa vina acasa cu premiul cel mare.

Nu mai este mult pana cand cei 20 de concurenti vor arata ce au invatat in sezoanele in care au participat, iar Iancu Sterp este dispus sa faca tot ceea ce poate, pentru a se intoarce victorios acasa.

Pentru a putea incepe lupta pentru trofeu, a fost nevoit sa isi ia ramas-bun de la cei dragi, iar cel mai greu a fost momentul despartirii de Denisa, cea careia i-a cerut mana, in urma cu doar cateva luni.

In mediul online, tanara a postat cateva secvente din aeroport, din ziua in care fratele lui Culita Sterp a zburat spre Republica Dominicana. Amandoi si-au luat la revedere in lacrimi si cu greu s-au putut dezlipi unul de altul.

„Scumpul meu , a venit si momentul acesta …? Stiu ca te iubesc pentru ca mi-e dor de tine inainte sa pleci. Iti doresc multa bafta si sa profiti de fiecare clipa in aceasta experienta,sa fi tu insuti ! Am incredere si sunt mandra de tine !? Sunt langa tine cu tot sufletul si ma voi ruga la Dumnezeu sa iti poarte de grija la tot pasul !?? Te iubesc si o voi face pentru totdeauna !?”, a fost mesajul postat de Denisa Cotolan, Iancu raspunzand: „Scumpa mea , te iubesc nespus ! Abia astept sa te revad ?”.

Inca de cand a participat prima oara, Iancu Sterp a aratat ca este un concurent de temut. Nu doar ca a ajuns in finala, dar a fost extrem de aproape de a fi el marele castigator. Anul acesta, este pregatit pentru a-si lua revansa.

In urma cu doar cateva zile, pe picior de plecare, le-a spus fanilor din mediul online ca este extrem de pregatit, ba chiar mult mai mult decat a fost in primul sezon: „Tuns scurt, mancat bine si motivat pentru a rupe traseele in doua!”.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro