De Halloween Rosario Internullo Va Mixa La Vola Future Space

Rosario Internullo este invitat de Halloween intr-unul dintre cele mai mari cluburi din sudul Italiei. Luni in data de 31 octombrie 2011 clubul Vola Future Space il gazduieste pe Rosario.

„Loc sacru pentru iubitorii de muzica house!” Asa este descris clubul Vola Future Space de site-urile de specialitate pentru ca este unul dintre cele mai mari cluburi din sudut Italiei. Transformat dintr-o fosta fabrica de caramida, locatia a fost complet restructurata si recent renovat pentru sezonul furtunos pe care staff-ul Vola Future Space il propune etaland un stil de ambianta aeroportuara inca de la redeschiderea de sambata, 8 octombrie, cu Federico Grazzini. Vola este o locatie complet versatila situata pe adresa Via Domenico Tempio 55, cu un program strict si de inalta calitate, aici mixand deseori DJ de notorietate internationala, marturie stand si set-urile nu de mult prestate din partea unor nume precum M.A.N.D.Y. sau Boris Werner, dar si Ricardo Villalobos, Magda sau Carl Cox.

Rosario Internullo merge in Italia cu target-ul lesne de inteles: noapte incendiara in portul din Catania, unde face front comun in prima linie cu Nick Warren, Alex Neri si Paul Rich, alte confirmari ale artistilor urmand sa fie anuntate in perioada urmatoare de catre promoterii clubului. Rosario Internullo este titrat de multi organizatori din Italia drept unul dintre Dj-ii de top ai Siciliei. Rosario poate fi ascultat LIVE chiar in aceasta seara de la ora 20:00 de Dance FM, unde veteranul clubbing-ului din Romania a revenit pe FM cu noul format al emisiunii sale intitulata Intooitive, iar mai jos puteti sa ascultati inregistrarea primei emisiuni difuzata joi, 29 septembrie 2011.

 

Sursa: NIGHTS.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

6 comments

  1. Gee whiz, and I thhougt this would be hard to find out.

  2. Greetings! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

  3. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you helped me.

  4. I just added this blog site to my google reader, excellent stuff. Can’t get enough!

  5. venture capital partnership

  6. Thanks for sharing. Your post is a useful cornitubtion.

Lasă un răspuns