Interviu: Bogdan M

Andrei Bogdan Ionut aka Bogdan M este un tanar din Galati / Romania  care a luat contact cu  muzica in anul 2009 ajungand ca in cateva luni sa detina o colectie impresionanta de albume. Publicul a fost extaziat de muzica pe care Bogdan le-o impartaseste  si anume Progressive – House & Trance.

 


Cum a fost atunci cand ai luat un prim contact cu muzica. Ce ai simtit ?

Greu de spus, e o chestie de famile mai mult, parinti m-au impins sa fac asta

Multi dintre noi nu stiu despre podcastul tau , ne poti spune cate ceva ?

Este un podcast saptamanal, realizat impreuna cu Mike Riverra, in prezent este difuzat la 4 radio-uri atat online cat si Fm. Si ca sa il laud putin, a fost „Most Rated Show” la Insomnia FM inca din prima saptamana

Ne poti spune la ce evenimente ai participat pana acum ?

Revelion in Manchester Uk, Gig in: Green Club, New Max, Divino, Scena (caffe), Town(Caffe), Decadence – Chisinau, Blue Club, Kremlin…and many more.

La inceput ai stiut ce gen de muzica va urma sa pui ?

Sincer, nu. Am facut cam 2 ani un podcast pe Tech-House…pana mi-am dat seama ca „asa nu”, si am pornit un altul cu putina promovare din partea unor oameni din afara (Podcastul actual).

Cum de ai ajuns la muzica progressive ?

Misca mult mai bine masele de oameni, suna mult mai bine ca ce aven noi in promovare pana acum in cluburile romanesti si cel mai important, nu este pentru oricine.

Cand se poate asculta podcastul, de unde poate fi descarcat si reascultat?

Poate fi ascultat in fiecare a 2-a luni la InsomniaFm, in fiecare duminica la HKG FM si in reluare luni la 20:00, miercuri pe Radio Club Mix si Trancenet incepand cu ora 23:00.

 

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

5 comments

  1. How do you play Barcelona in this year?

  2. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

Lasă un răspuns