Interviu : Dubphone

Probabil ca Gazdaru Claudiu Cristian nu va spune nimic . Sa va dam un indiciu, este un tanar Producator de muzica Tech House de care probabil nu multi dintre voi au auzit. Cunoscut sub numele sau de scena Dubphone, tanarul Claudiu si-a inceput cariera inca de copil cand studia orga electronica si pianul pana la 13 ani.Dupa care cu trecerea timpului sa regasit in muzica electronica si dintotdeauna si-a dorit sa isi poata exprima trairile si emotiile prin muzica electronica.

Deci ai inceput cu productia, cum a fost cand ai lansat prima piesa?

A fost un sentiment placut am fost foarte entuziasmat la inceput iar pe parcurs dupa lansarea a mai multor EP-uri a devenit ceva normal pentru mine …traiesc prin asta si nu imi pot inchipui cum ar fi o zi fara muzica .

Cum ai ajuns de la productia muzicala la mixat?

Am inceput sa mixez singur acasa  … am exersat mult si nu am facut nici un set public pana cand nu am considerat ca este bine realizat …pentru ca multa lume spune ca cel mai bine e sa mixezi prima data si dupaceea sa produci …eu cred ca e invers …pana nu simti piesa continutul ei groove-ul nota …e foarte greu sa poti sa realizezi un DJ set bun daca nu ai cultura muzicla constructie si o viziune larga asupra muzicii… indiferent de stil .

Cand ai vazut ca piesele si mixurile tale sunt promovate si ascultate care a fost reactia ta?

Am fost foarte incantat si m-am bucurat foarte mult ca piesele si mixurile mele plac publicului …este un feeling deosebit sa vezi in timp ca muzica ta este apreciata …si asta iti da incredere  pentru a continua.

Dupa cate stim acum de curand ai lansat un EP  pt label-ul romanesc Dot One Records, Two Of Us . Crezi ca va avea succes?

Sunt convins ca va avea …eu si baietii de la Dot One Records am lucrat foarte mult pe partea de promovare a materialului ..mai exact l-am promovat 7 luni inainte de a fi lansat . Avem suport grandios din partea marilor DJ de pe scena clubbing internationala si radio cum ar fi Ibiza Global Radio,Proton Radio,Frisky Radio si One Underground iar daca materialul e bun …si promovarea e buna atunci sigur va fi un succes !

Cum ai ajuns de la un simplu producator la label-uri atat de cunoscute?

Prin munca …multe ore de studio multa muzica mult exercitiu …Orice om in timp progreseaza …eu sunt genul de om care intotdeauna aspir la mai mult iar pe partea muzicala ce mi-am propus am si realizat .

Ce planuri ai pentru viitor ?
In viitorul apropiat pe partea de productie am mai multe materiale care vor fi lansate in curand … unul dintre se numeste ” Dubphone – Bam ” la Phase Insane Records din Madrid cu remix de la artistul argentinian  Franco Bianco . cel de al doilea material se numeste Dubphone – Classico EP si va iesi la casa de discuri din Germania numita Ametist Records  peste 2 luni cu remixuri de la : Thorsten Hammer / Dubsons / Hardy Heller si inca un remix surpriza …EP-ul contine 2 piese originale si 4 remixuri si va fi lansat in 2 parti . iar cel de al treilea material va fi lansat pe data de 10.11.2011 de catre casa de discuri White Island Records se numeste Dubphone – Freitag si include 2 piese originale si remixuri de la Tomika si Olver Bailey
Pe partea de DJ in curand voi mixa in cadrul unui festival in Weinnheim Germania si in alte 3 cluburi din Mannheim iar pana la sfarsitul anului am evenimente in Munchen / Spania / Romania iar la inceputul anului viitor mai exact pe 29 Ianuarie 2012 sunt invitat sa mixez in 3 orase din Australia intrun turneu realizat de cea mai cunoscuta agentie din Sydney .

Dubphone – Two Of Us EP + Remixes _Dot One Records by dubphone

 

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

9 comments

  1. muult succes baiete!!! imi place ce citesc. f tari piesele tale de pe beatport 😉

  2. I am so happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

  3. very good publish, i actually love this website, keep on it

  4. Cool interviul 😉

  5. Felicitari pentru interviu,foarte frumos

Lasă un răspuns