Interviu : Rawanne (EXCLUSIV)

Pe numele sau real Rawan Diana Ramadan aka Rawanne a inceput legatura ei cu muzica de mica cand tatal ei obisnuia sa puna muzica arabeasca astfel incat ea ar putea sa adoarma.Pana la varsta de 13 ani Rawanne a loat lectii de canto,participand astfel la numeroase festivaluri de muzica si concursuri pentru copii si adolescenti din Romania, Ucraina, Bulgaria, Germania, Lituania, Rusia, Letonia si Italia, castigand numeroase premii si trofee.

1.Ce impact crezi ca va avea piesa Hands UP! Asupra fanilor?

Pai…sper sa…ridice toti mainile sus:)) cel putin la ore sau cursuri…Glumesc, evident,
ce pot spune e ca pana acum feedbackul e unul foarte bun, melodia place tuturor, am primit mesaje de la vieweri care imi spun ca ii ridica de pe scaun si le da energie.
In acelasi timp, foarte multi DJ din afara tarii dar si de la noi au cerut varianta extended, aceste semnale ma fac sa cred ca piesa va avea succes.

2.Cum ai ajuns sa colaborezi cu MC Robinho?

L-am cunoscut pe Mc Robinho in studioul de inregistrari al managerului meu Catalin Dascalu. El mi- a propus acest featuring, iar in timp colaborarea s-a dovedit a fi una de succes. Multe din colegele mele de la scoala inca imi mai cer id-ul lui de Yahoo sau nr de telefon :))).

3.Ce piesa crezi ca te-a promovat mai mult?

Categoric Deeply in love, primul meu single pe care l-am cantat alaturi de MC Robinho. Este o piesa care m-a promovat foarte mult in afara tarii. A ajuns pe primul loc in cel mai mare top muzical din Turcia.
A fost in topuri si in Spania, iar de curand a fost semnata si in Rusia; s-ar putea ca acolo primul meu single sa mai aiba inca ceva de spus.

4.Ce parere ai despre promovarea online?Crezi ca e important sa te promovezi online?

Acum cand tot mai multa lume are acces la internet ,consider ca promovarea online este deosebit de importanta atat pentru artist cat si pentru public, de fapt este vitala.
Publicul are acces la toate informatiile privind activitatea artistului si se simte mai aproape de el; iar in acelasi timp si artistul primeste un feedback direct si rapid.

5.Cu care artist din tara ai face un featuring?

Sunt multi aristi de la noi pe care ii admir, dar cel mai mult mi-ar placea sa fac un featuring cu ConnectR, pentru vocea si stilul lui de interpretare, plus ca imi place foarte mult cum isi face parul :).

6.Ce planuri ai pe viitor? Unde o vom vedea pe Rawanne peste 2-3 ani?

In perioada imediat urmatoare voi filma un videoclip la noul meu single Hands UP!, la care voi colabora cu unul din cei mai buni regizori din Romania. Sunt foarte entuziasmata pentru ca va fi prima mea experienta de genul acesta, am si un pic de emotii dar cu siguranta va iesi ceva deosebit.
Peste 2-3 ani cu siguranta tot pe scena pentru ca acolo ma simt cel mai bine si pentru ca imi place foarte mult sa cant. Sper sa patrund si pe radiourile din tara, nu doar din afara si sa-mi vad melodiile clasate in cat mai multe topuri.
In acelasi timp nu neglijez scoala pentru ca si acolo imi place sa fiu printre primii.

7.Un mesaj pentru cititorii YabbMusic.ro si fanii tai.

YabbMusic.ro, va multumesc pentru sustinere si va doresc sa aveti din ce in ce mai multi cititori pentru ca sunteti extraordinari.
Nu stiu cati fani adevarati am, cred ca fani are doar Michael Jackson si alti cativa, putini la numar, insa stiu ca sunt multi care ma apreciaza si imi asculta muzica, le multumesc tuturor, ii pup si indemn sa-si urmeze visurile, oricare ar fi ele pentru ca nimic nu e imposibil.
Pe cei care inca nu au auzit de mine ii invit pe site-ul meu rawanne.ro si pe pagina mea oficiala de Facebook pentru a face cunostinta 🙂
Va multumesc inca o data si va pup, ciao ciao!


Urmariti-ne pe Facebook si Twitter.
Distribuie acest interviu si prietenilor tai:

 

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

31 comments

  1. Hei oameni buni, mai fi Statele Unite ale Americii în mod semnificativ mult mai bine la lipirea Assad Siriei ?

  2. Fantastic goods from you, man. I have keep in mind your stuff previous to and you’re just extremely fantastic. I actually like what you have obtained here, really like what you are stating and the way through which you say it. You’re making it enjoyable and you continue to take care of to keep it wise. I can’t wait to read much more from you. That is really a tremendous web site.

  3. super interviu,asteptam si altele

  4. rawanne forever : x

  5. I’m curious to find out what blog system you happen to be utilizing? I’m having some minor security problems with my latest blog and I would like to find something more safe. Do you have any recommendations?

  6. Rawanneee tatiii : x

  7. Rawanne e magica <3

  8. Super tare interviul

  9. Wow! Thanks! I always needed to write down in my web site one thing like that. Can I take a part of your post to my weblog?

  10. Do you guys have a facebook or myspace fan webpage? I looked for one on facebook or twitter but couldn’t discover it, I’d love to become a fan!

  11. I just added this web site to my feed reader, great stuff. Can’t get enough!

  12. popular for those travelling through South America along the continent’s western spine. The

  13. This is a terrific blog, will you be involved in doing an interview regarding just how you developed it? If so e-mail me!

  14. I like this post, enjoyed this one appreciate it for putting up.

  15. Wow! Thank you! I always wanted to write in my site something like that. Can I take part of your post to my blog?

  16. Perfectly pent written content , Really enjoyed studying.

  17. How much did it cost you to start up your website?

  18. What are some not so well known blog sites to start a blog?

  19. You have a great blog here! would you like to make some invite posts on my blog?

  20. Good content has a great following of readers, What a super blog!

  21. Beatiful layout! How did you get that awesome design?

  22. locks (there’s one picture where

  23. Felicitari pentru interviu

  24. Felicitari yabbmusic pentru interviu!

  25. Mmm, frumos! Un itirevnu cald! Frumoase si pozele. Insa intervievatoarea a uitat sa puna intrebarea aia clasica: PLANURI DE VIITOR / UNDE/CUM TE VEZI PESTE X ANI!P.S. Desi spui tu ca blogosfera nu e o CASTA INCHISA, sa stii ca nu e chiar asa! Si nu vorbesc de cazul meu, ca a stie lumea ca pe un cal breaz de tei ani de cand tot scriu pe aici si de cand tot vin (cam rar ce-i drept) la socializari. Insa exista o reticentala nou a blogosferei, iar intrarea ta si link-ul de la Zoso, au fost (asa cum bine ziceam pe vremuri la examene) BULAN CURAT! Spor la scris si la socializare in continuare! 😉

  26. I wish i had a style like that

  1. Pingback: My Homepage

Lasă un răspuns