Feel What You Want #1 w/Phonique, Rosario Internullo, Search Dip @ Gaia Boutique Club

Funky Business prezinta:

FEEL WHAT YOU WANT #1

Vineri, 27 ianuarie 2012

line-up:

PHONIQUE [dessous / pokerflat recordings – berlin]

ROSARIO INTERNULLO [desolat]

SEARCH DIP

Intrare: 30/40 lei

Adresa: str. Taramnului 19 – Floreasca, Bucuresti

Info & rezervari: 0723 610 933

Vineri, 27 ianuarie se va deschide seria de evenimente “Feel what you want”, la Gaia Boutique Club, organizate de Funky Business Management. Primul invitat este berlinezul Phonique, urmat de Jody Wisternoff si Simina Grigoriu in lunile februarie, respectiv martie 2012.

Conceptul “Feel what you want” ne indeamna, asa cum si numele o sugereaza, sa ne lasam purtati de val si de emotii.

De la sfarsitul anilor ’90, atunci cand Michael Vater a.ka. Phonique organiza cele mai hot petreceri din Berlin, pana in momentul in care a ajuns Phonique, cel pe care il cunoastem, acesta a avut o evolutie spectaculoasa.

Michael Vater aka Phonique, inainte de a-si castiga notorietatea, organiza cele mai hot petreceri din Berlin de la sfarsitul anilor ’90. A urmat pentru el o evolutie spectaculoasa; nu exista release semnat de Phonique care sa nu se transforme instant intr-un mare hit.

De-a lungul timpului, piesele sale au intrat in playlist-ul marilor DJ, precum Sasha, Steve Bug, Sharam sau M.A.N.D.Y ., iar Sven Svath, indeosebi, l-a invitat pe Phonique sa-i compuna o piesa pentru vestita compilatie anuala a casei de discuri Cocoon.

Noaptea dintre ani l-a prins pe Phonique pe coasta braziliana, la clubul Warung localizat pe plaja, unde au mixat cei mai renumiti DJ, atat nume romanesti, cat si internationale: Sasha, Carl Cox, Laurent Garnier, John Digweed, Trentemoller, Hernan Cattaneo sau Nick Warren.

 

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

One comment

Lasă un răspuns