Single nou de la Madcore,”Make me feel live”.

In urma cu cateva zile Madcore a lansat un nou single, intitulat “Make me feel alive”, produsa si scrisa chiar de el, care vorbeste despre acea persoana care te face sa te simti in al 9 lea cer.
Dar cine-i Madcore? Este un fenomen nou de pe scena muzicii house/dance, care a cucerit publicul cu varietatea si experienta sa muzicala.Pe numele sau real Stefan Turcanu, s-a nascut pe 12 iunie 1989 in orasul Iasi si s-a orientat de mic spre cariera muzicala, luand lectii de pian de la o varsta frageda.
Acesta a produs diverse tipuri de muzica, cum ar fi hip hop, rnb, rock si dubstep, dar tipul muzical cu care se identifica cel mai bine in materie de productie este house/dance.
Madcore a lansat pana acum 7 EP-uri, printre care “We can make it”, “Take you down”, “I will be right here for you”, toate bucurandu-se de diversitate si un sunet catchy.
Ingenios, cu o voce placuta si ritmuri pozitive, Madcore reprezinta o poveste de succes captivanta, fiind mereu pregatit sa surprinda.


Asculta Madcore-„Make me feel live”:

Urmariti-ne pe Facebook si Twitter.
Distribuiti piesa si prietenilor:

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

7 comments

  1. Prima data aud de acest artist,nu canta rau,succes 🙂

  2. asa fetelor sariti pe el :))))

  3. Va multumesc pentru comentariile pozitive ! Daca va place ceea ce fac, puteti intra pe : http://www.facebook.com/madcoreofficial sau http://www.youtube.com/MadcoreTV. Cheers ! 🙂

  4. Super piesa!!! Bravo Stef, salutari tie si Flaviei 😡

Lasă un răspuns