Interviu: Ryloh (EXCLUSIV)

  • YaBBMusic : Povesteste-ne putin despre aventura ta in muzica
  • Ryloh : Aventura mea in muzica a inceput in anul 2000.Atunci am lucrat la primul instrumental, si tot atunci am pus bazele unei trupe.Au urmat cateva concerte pe plan local, cum se purta atunci :). Ulterior am inceput sa muncesc mai atent si mai organizat, sa citesc foarte mult, ceea ce m-a facut sa devin tot mai perfectionist. In 2009 am inceput activitatea in echipa Super Sound Studio ca producator muzical,textier si inginer de sunet iar in 2011 am pus bazele proiectului Voices Media impreuna cu Tommy (Bogdan Toma).
  • YaBBMusic : Cum ai ajuns sa fi inginer de sunet la Super Sound Studio?
  • Ryloh : Niciodata nu mi-a placut titulatura de inginer de sunet. 🙂 Nu ma consider inginer de sunet, mai mult producator muzical, dar cum la Super Sound Studio eu ma ocup si de mixing si mastering, cineva trebuia sa poarte si denumirea asta. 🙂 Cum am ajuns sa lucrez la SSS?Simplu, am primit aceasta propunere de la Tommy si am acceptat-o fara sa stau pe ganduri.Era sansa mea de a lucra intr-un mediu cu adevarat profesionist.Interesant e ca abia la un an dupa ce ne-am angajat in acest proiect, am aflat ca suntem si rude. 🙂 E ciudata viata uneori,nu?
  • YaBBMusic : Povesteste-ne putin din proiectul „EXHILARATION”
  • Ryloh : Proiectul Exhilaration e un experiment.Amandoi, (atat eu cat si Jay Murano) veneam dupa single-uri destul de radio-friendly produse de noi (eu lucrasem la Cami Hedlinger – King Of Party, el la Alle – Memories).Am vrut sa aratam ca putem face si altceva.Noua ne-a placut mult cum a iesit si sigur vom mai lansa ceva piese impreuna pe viitor, total diferite de Exhilaration.
  • YaBBMusic : Un sfat pentru cei care vor sa fie ca tine
  • Ryloh : Un sfat pentru cei care vor sa fie ca mine?Hmz…in primul rand nu-mi place sa dau sfaturi, in al doilea rand nu cred ca la ora actuala este cineva care si-ar dori sa fie ca mine.Daca ar fi sa extrapolam, cred ca mai ok ar fi sa consider intrebarea asta ceva de genul: un sfat pentru cei care vor sa faca muzica.Dupa cum spuneam, nu pot da sfaturi dar va pot impartasi reteta mea:perfectionism, extraordinar de multa munca, incapatanare, ambitie, teorie muzicala (e foarte importanta, desi toata lumea o neglijeaza) si faptul ca de cate ori sunt in studio stiu EXACT ce vreau sa aud (am deja in mintea mea atmosfera piesei, vibe-ul pe care trebuie sa il aiba si procedeele prin care il pot obtine).
  • YaBBMusic : Ce planuri ai pe viitor?
  • Ryloh : Planuri? E foarte greu de spus.In principiu foarte multa muzica.O sa produc/mixez/masterizez single-uri pentru foarte multi artisti.Pentru cei ce nu stiau, Ryloh e responsabil pentru 99% din proiectele Voices Media (ca mix si mastering) iar ca productie pentru majoritatea pieselor de pe canalul nostru de Youtube ( www.youtube.com/voicesmediaofficial ).Dintre proiectele finalizate deja pot spune doua piese de care sigur a auzit cam toata lumea: Cami Hedlinger – King Of Party si Cami Hedlinger – Love Dust (aici am lucrat in echipa cu mai multa lume).Revenind la planuri, imi doresc ca in 2012 sa facem cat mai multa muzica buna in cadrul label-ului Voices Media si voi face tot ce tine de mine pentru ca acest target sa devina realitate.
  • YaBBMusic : Un mesaj pentru fanii tai si cititorii YaBBMusic.ro
  • Ryloh : Fani nu am.Poate doar amici sau prieteni.Un mesaj?Sa fie echilibrati.Echilibrul e foarte important intr-o lume nebuna.Iar legat de muzica, le pot spune sa fie cu ochii pe Voices Media si pe Ryloh pentru ca urmeaza niste proiecte foarte interesante in acest an. Pe mine ma gasiti pe www.facebook.com/rylohmusic , www.ryloh.com (momentan e in constructie) dar si pe e-mail la ryloh@voices-media.com. Mult succes in tot ceea ce faceti!

Pentru mai multe interviuri si stiri va rugam sa ne urmariti pe conturile de socializare Facebook si Twitter.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

7 comments

  1. asteptam de mult un interviu nou.frumos 😉

  2. ce modest e Ryloh :)))),cica nu am fani numa prieteni :))),oricum piesa e marfa si celelante de pe canal.Succes;)

  3. Bravo YabbMusic.ro pentru acest interviu va felicit 😉

  4. foarte tare interviul

  5. tare interrviuuu <3

Lasă un răspuns